joi, 30 mai 2013

Nu mai reusesc sa scriu..


    Nu inteleg ce se intampla cu mine.
    Postarile mele devin tot mai scurte si mai fara sens. Credeam ca imaginatia imi este nelimitata, dar am ajuns intr-un punct in care pur si simplu nu mai am idei, efectiv ma chinui sa scriu. Se intampla ceva cu mine si nu inteleg ce. Scrisul devine un fel de obligatie, uneori imi provoaca chiar sila.. eu chiar nu eram asa. Eu scriam pentru mine, nu pentru voi.
    Cu riscul sa ma repet, spun din nou ca nu pot sa mai scriu. Ma simt goala in interior, si nu o sa ma chinui sa gasesc cuvinte pentru a descrie aceasta stare. Nu merita.
    Poate ati trecut si voi prin asa ceva, sau poate nu. Nu stiu daca asta inseamna schimbare, dar e cam rau ce mi se intampla. Sunt destul de panicata, pentru ca mi-e teama sa nu fie sindromul paginii albe..

     Anemona.

78 de comentarii:

  1. Si eu am patit acum ceva timp in urma, sa nu mai stiu ce sa scriu, sa ma simt obligata sa scriu dar apoi totul a revenit la normal. :)
    Probabil va reveni si la tine. :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper.. daca nu..presimt ca o sa ma distruga chestia asta x_x o sa fie in sufletul meu o adevarata harababura.

      Ștergere
  2. Partea cu scrisul,vine din interior; iar interiorul reprezinta o suma unor stari prin care treci; starile prin care treci, pozitive sau negative te impulsioneaza..
    cand insa starea naturala..este letargia..normal ca nici scrisul nu mai merge...
    pe scurt: fa ceva ca sa iesi din starea actuala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa fac ca sa ies din starea actuala? Am nevoie de ceva nou, sau am nevoie sa repet experiente vechi? Of.. de ce nu vrei sa ma ajuti?

      Ștergere
    2. Pai, uite..maine este 1Iunie, ziua Copilului; apropo, La multi ani!
      urca-te in masina...la munte..la mare..la bulgari..ca sunt aproape...iti recomand crescatoria de scoici Dalboca apoi Balcik..o inghetata buna...
      si duminica seara..sigur vei avea alta dispozitie.
      Week-end placut!

      p.s. eu asta fac week-end-ula asta:))
      luni dimineata te citesc sa stii ;)

      Ștergere
    3. Si eu care credeam ca ne cunoastem.. ca tu esti anonimul meu rautacios care stie despre copil mai multe decat stiu eu..

      Ștergere
    4. ha..ha...:))
      te pup..week-end frumos!

      Ștergere
    5. Nu esti tu anonimul meu nu? :D Esti altul.. e invazie in ultima vreme!

      Ștergere
    6. Ha , ha , ha ! Ala eu - ăla eu ! Ghici care-i anonimul tău ...

      Ștergere
    7. :)) Tu esti :D.. dar intrebarea e : de ce tot lasi comentarii pe aici? Ce urmaresti? Te joci cu mine :-w

      Ștergere
    8. Prea multe intrebari. Ai zis ca e doar una, si ai scris doua. Nu e frumos.

      Ștergere
    9. Ok.. una singura : CE VREI DE LA MINE?

      Ștergere
  3. Se intampla din cand in cand. Si e de inteles. Nu e nevoie sa te panichezi, sau ceva in genul asta. Am simtit asta pe pielea mea, reusisem sa revin in forma abea dupa cateva luni. Nu e nimic rau in asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cateva luni? :O Auci!

      Ștergere
    2. Mori pana atunci...

      Ștergere
    3. Mi se facuse dor sincer :)) bine ai revenit, imi era dor de stilul tau atat de pozitiv si amabil.. esti cam rautacios sau mi se pare? Ce te deranjeaza la mine? :)

      Ștergere
    4. Cum ce ?! Zămbetul de pechinez rasfăţat care consideră că toti din jur au obligatia sa-l perie şi să-l pupe in bot , ptr.că are el ochii mari şi blegi şi o face pe victima universului canino-literar ! Decat sa postezi texte copiate fară punctuatie de pe la diverşi clasici in viaţă , mai bine ai vorbi de sterilete - instructiuni folosire , recomandari , sugestii , etc.
      Pechinezule !

      Ștergere
    5. Daca ma acuzi de plagiat, ai face bine sa aduci si dovezi :). Nu ma dau drept victima pe aici.. ok, poate o fac uneori. Dar E BLOGUL MEU! E SPATIUL MEU VIRTUAL! Fac ce am eu chef aici, clar?

      Ștergere
    6. Si ce daca e blogul tau? E spatiu public, oricine il poate vedea. Trebuia sa stii cand ti-ai deschis blogul ca iti asumi anumite riscuri.

      Ștergere
    7. Fato,trag anonimii la tine ca muştele la c...t ! E clar ca vine vara...

      Ștergere
    8. :)) Aici sunt 2 anonimi sau mi se pare?

      Ștergere
    9. Sunteti niste ratati. Tipa are voie sa scrie ce ii se scoala, si cand ii se scoala. Inteles? Asa ca n-aveti decat s-o suflati de praf.

      Ștergere
  4. Anemona,ca sa-ti schimbi pe moment starea,asculta de cateva ori melodia asta si distreaza-te cum stii...eu o ascult de juma`de ora,am pus-o si pe blog,ei uite ca-mi place.Asta seara nu dau sfaturi,sigur te-ai maturizat cu cateva ore...La Multi Ani pe maine,tie,celorlalti si mie(celui care are un suflet de adolescent).:-)

    https://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I&feature=endscreen&NR=1

    RăspundețiȘtergere
  5. Vorbeai despre timp intr-una din creatiile tale bloggerestiene,insa eu ar trebui sa realizez de fapt ce poate sa insemne ora la care eu postez comentarii....Hmmm,sa ma gasesc cumva pe un blog din alta galaxie?Sa mi se fi intamplat ceva la cap?...:-)
    Sa fie din cauza ninsorii si a ploilor ce se abat asupra muntelui,locului unde-mi duc zilele acum(undeva langa Linz,Austria)?Ceasul calculatorului arata 22:10,iar cealalta postare de mai sus,am scris-o de cateva minute.La tine arata ca am postat la 12:57.E ciudat cum timpul pe blogul tau e altul,ai reusit in sfarsit sa te intorci inapoi,sa-ti recuperezi inima cumva?Te voi ajuta s-o regasesti,in versuri,daca vrei.
    P.S.Fa asa fain cum sti tu,un tur virtual pe blogul meu,ar fi
    supercalifragilisticexpialidocious...:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nu cred ca ma poti ajuta. Trebuie sa reasamblez bucatile dupa ce le gasesc, si e atat de greu..

      Ștergere
  6. Iti dau un sfat pe care sa il aplici toata viata, in toate privintele, nu doar in legatura cu scrisul: uita de sindroame. Cu exceptia celor fizice cum ar fi Down sau Parkinson, asa ceva nu exista. Si cu cat te vei gandi mai mult la astfel de lucruri, cu atat vei deveni mai obsedata si mai convinsa ca le ai.
    Revenind la ideea textului: cum de mai scrii, daca iti este sila si nu scrii pentru noi? Si despre schimbare... iti amintesti cand iti spuneam sa ai grija ce iti doresti? Cum de nu poti imbratisa ceea ce ai devenit daca a fost dorinta ta de la bun inceput? Te rog sa nu privesti aceste intrebari ca fiind ofensive, sunt cat se poate de sincere si incerc sa creez ceva constructiv aici, dar am nevoie de raspunsurile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt ceea ce mi-am dorit sa fiu acum cativa ani, dar mi-am dat seama ca nu mai imi doresc asta si acum. Ma simt nefericita.
      Nu stiu cum de mai scriu.. ieri mi-a venit o idee aparent geniala. Daca nu o sa o pot contura in cuvinte, o las naibii de treaba! :D

      Ștergere
    2. Eu iti zic ca inca reusesti sa scrii. Altfel nu as fi avut ce sa comentez acum sau ce sa admir atunci cu fragmentele de suflet. Daca ai putea lasa la o parte depresia ta, ai descoperi ca dincolo de tot ceea ce crezi se afla inca sufletul tau si adevarata ta identitate. Si pe aceea nu o cheama Anemona si nu este "Doar niste ganduri". Adevarata ta identitate este suma a tot ceea ce esti, ai fost sau vei fi. Este o suma de rele, bune, dar mai ales cunoscute si necunoscute. Ar fi pacat sa renunti doar pentru ca ai impresia ca ai ajuns intr-o fundatura...

      Ștergere
    3. Oare voi reusi vreodata sa ma cunosc cu adevarat?

      Ștergere
    4. Vei reusi atunci cand iti vei dori. Pana acum ti-ai dorit schimbari, dar uite cum descoperi ca nu ai stiut nici macar ce schimbai :)

      Ștergere
    5. Sper sa si rezolvi situatia, pentru ca asta este ceea ce conteaza de fapt.

      Ștergere
    6. Da.. multumesc pentru sfat >:D<

      Ștergere
  7. Stiu exact cum e, draga mea. Si eu ma confrunt acum cu aceeasi problema. Ma apuc de scris, conturez o idee ca mai apoi sa sterg totul... e ciudat, dar poate avem nevoie de o pauza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate.. dar daca o sa avem nevoie de mult prea mult timp?

      Ștergere
    2. Daca o sa mori pana atunci?

      Ștergere
    3. Draga Anonim cu multe lipsuri, eu sunt mai dintr-o bucata asa si ti-o zic din prima: daca ti-ai da tu foc pana atunci? Daca nu-ti pasa de bloguri, de scris, de tot ce se intampla pe un blog, ce dracu' mai cauti pe unul? Crezi ca esti interesant daca te spargi in figuri pe aici si comentezi pe unde prinzi loc? Iti spun eu, nu. Iar daca Anemona iti da importanta, te crezi cineva? Stai linistit, nu esti decat un alt om din aia multi care stau cu replica" Te expui pe net" in gura. Nu ma impresionezi, nu o impresionezi, nu ne impresionezi. Esti o simpla pata neagra care populeaza degeaba internetul. Si ca sa-ti fac ziua si mai frumoasa, esti un las. :) " Anonim"= "Lasitate". Lasa-te de sportu asta numit comentat aiurea pe bloguri. Intr-o lume a nepasarii, nimanui nu-i pasa. ;)

      Ștergere
    4. Aşa-i că am dreptate, Tibi? :)

      Ștergere
    5. Eu nu inteleg cum adica "o sa mori".. se refera la tigari, la droguri, la faptul ca ma distrug singura? :)) Sau ma ameninta?

      Ștergere
    6. E un copchil mai copchil decât mine care prinde tupeu pe net şi se crede Regele Soare. Nu-l băga în seamă. Lasă-l să îl omoare conştiinţa.

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    8. Tibi are dreptate. A văzut că îl bagi în seamă, că îi răspunzi la comentarii şi ai curajul să îi întorci răspunsurile. Te testează. Vrea să-ţi vadă limitele, să vadă cât i-ar lua să te scoată din minţi. Ignoră-l pentru că îţi faci ţie un bine. Nu-l ignori, el va continua până în clipa în care tu te vei frământa, întrebându-te încontinuu cine e anonimul de pe blog. Nu-ţi ocupa timpul cu prostii din astea, şi cu jocuri de copii dirijate de un anumit X de pe Pământ. Nu se merită.

      Ștergere
    9. 1.(...)eu sunt mai dintr-o bucata asa si ti-o zic din prima: daca ti-ai da tu foc pana atunci?
      2.Daca nu-ti pasa de bloguri, de scris, de tot ce se intampla pe un blog, ce dracu' mai cauti pe unul?
      3.Crezi ca esti interesant daca te spargi in figuri pe aici si comentezi pe unde prinzi loc?
      4.Iar daca Anemona iti da importanta, te crezi cineva?
      5.Nu ma impresionezi, nu o impresionezi, nu ne impresionezi.
      6.Esti o simpla pata neagra care populeaza degeaba internetul.
      7.Si ca sa-ti fac ziua si mai frumoasa, esti un las. :) " Anonim"= "Lasitate".
      8.Lasa-te de sportu asta numit comentat aiurea pe bloguri. Intr-o lume a nepasarii, nimanui nu-i pasa. ;)

      Raspuns:
      1. Nu se va intampla, imi place viata. :))
      2. Caut persoane interesante si care se ataca pentru orice, asa ca tine. :>
      3. Nu cred ca sunt eu interesant. CAUT persoane intersante.
      4. Da. Ma cred persoana careia Anemona ii acorda atentie. (True fact, by the way)
      5. Stai tu linistita ca nu incerc sa impresionez. Prea putin imi pasa de ce parere au terminatii care au bloguri sa isi povesteasca o parte din viata.
      6. Pata alba, te rog frumos! Mai mult imi place alb.
      7. Aveam ziua destul de frumoasa, dar ma bucur ca te-ai gandit la mine, si ai vrut sa o faci si mai frumoasa. >:D<
      8. Daca pentru tine asta e sport, esti cam prostuta tu asa.. :P (stiu ca asa e expresia, dar ai folosit-o intr-un context tampit)

      Ștergere
    10. Tibi 1 iunie 2013, 06:37

      Nu te ameninta. Vrea sa te sperie, tocmai pentru ca ii acorzi atata importanta. Cu este el mai bun daca este sigur ca le stie pe toate in vreme ce spune despre voi ca voi doar credeti ca le stiti pe toate? Oricine moare, dar nu atunci cand crede cineva ca este cazul. Poate doar cu exceptia crimelor, dar ce criminal ar fi el daca sta sa comenteze pe bloguri ca anonim?

      Raspuns: Deja va ganditi la crima? =)) Doamne, inchisi la minte mai sunteti!

      Denisa 1 iunie 2013, 06:46

      Tibi are dreptate. A văzut că îl bagi în seamă, că îi răspunzi la comentarii şi ai curajul să îi întorci răspunsurile. Te testează. Vrea să-ţi vadă limitele, să vadă cât i-ar lua să te scoată din minţi. Ignoră-l pentru că îţi faci ţie un bine. Nu-l ignori, el va continua până în clipa în care tu te vei frământa, întrebându-te încontinuu cine e anonimul de pe blog. Nu-ţi ocupa timpul cu prostii din astea, şi cu jocuri de copii dirijate de un anumit X de pe Pământ. Nu se merită.

      Raspuns: I-am vazut deja limitele. Nu ma va ignora. Nu poate. :)

      Ștergere
    11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    12. uauauau... Ia-o usurel, tinere domn. Nu este nici sport, nici vanatoare, nici nimic.. Pur si simplu imi place sa ma joc cu oamenii. Si sa nu sarim la afirmatii aberante. :)) Viata mea nu e mizera, si in nici un caz saraca. Ganditi-va inainte sa speculati! Chestia asta e doar o distractie pe care o fac in timpul liber.

      P.S: De vreo 4-5 comentarii tot spuneti ca ar trebui sa fiu ignorat, dar voi tot continuati.. =))

      Ștergere
    13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    14. Parazit? E cam deplasata comparatia care ai facut-o. Are curajul sa apara in fata lumii? =)))) Esti amuzant! Daca isi face un blog, si il publica, asta nu inseamna ca apare in fata lumii! Sa iasa prin oras, sa faca ce vrea ea pe strada, sa se imbrace cum vrea ea, ALA este curaj! De fapt nu intep oamenii in spate, o fac direct in fata :) Si.. nu crezi ca sunt destul de descoperit, atat timp cat si tu si Denisa ati sarit de funulet in sus? Sunt bolnav de, SUPRIZA: nesimtire, asa cum ar trebui sa fie orice om pe aceasta lume. Vrei sa ma iau de tine? Pari ca esti pe masura mea, sau sunt si pentru tine prea sus? :>

      P.S: Am incredere ca tu sau Denisa veti sfarsi lupta aceasta. Sunteti prea increzatori sa nu o faceti.

      Ștergere
    15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    16. Recunosc, chiar a fost putin cam deplasata acea comparatie, dar hei!, o nota de umor nu strica niciodata. Care audienta? Sunt 5 oameni care ii dau comentarii aproape la fiecare postare.. Asta se numeste "atata audienta"? Degeaba iese in lume daca se gandeste ce parere are fiecare persoana care trece pe langa ea despre ea. Pana cand o sa faca ce vrea ea pe strada (sa tipe de exemplu, asa fara motiv) si sa nu ii pese ce zice lumea, nu mai scoate la lumina acest subiect. Nu ca nu imi place sa ma numesti "parazit", dar nu imi place cuvantul, asta e tot.
      Chiar crezi ca as sta sa schimb limba sistemului de operare, astfel incat in unele posturi sa am diacritice, si in altele nu?

      Ștergere
    17. NU VA MAI CERTATI! VA ROG!
      Aveti dreptate toti. Sunt lasa (pentru ca public aici tot ce nu am curaj sa le spun oamenilor din viata mea) dar si curajoasa probabil.. pentru ca pe blog oricine imi poate privi in suflet.
      Tibi, Denisa.. nu va mai stresati din cauza lui. Eu stiu ca el ma cunoaste, si cred ca am idee cine este.. si daca am dreptate, si daca nu, el oricum probabil nu ar avea curajul sa imi marturiseasca.
      ANONIMULE.. DE CE NU IMI SPUI TOATE ASTEA FATA IN FATA? DE CE NU IMI POTI FI PRIETEN SAU DUSMAN (SAU CE VREI TU) INAFARA BLOGULUI? DE CE NU MA LASI SA TE CUNOSC?

      Ștergere
    18. Pentru ca e mult mai simplu sa dai din gura pe net, Anemona. De asta nu te lasa sa il cunosti. Pentru ca asa cum spuneam in primul comentariu daca nu ma insel, Anonim=Lasitate. Dar lasitatea nu exista pe internet, ci in realitate. Dar internetul iti da posibilitatea sa-ti creezi o imagine care sa te puna intr-o lumina buna si in viata reala, chiar daca nu e asa. Exact asta s-a intamplat si cu el. Daca te cunoaste si daca e chiar "el" atunci nu merita sa-ti mai bati nici tu capul. Asta e dovada clara ca nu-i pasa, ca se plictiseste si ca se joaca cu tine. Si greseala ta este ca il lasi sa faca asta.

      Ștergere
    19. Hm.. pe el mereu o sa il las sa greseasca :( dar pe un anonim antipatic clar nu! Oricum diseara ma distrez, ma doare undeva si nici acolo :))

      Ștergere
    20. Anemona, eu nu ii mai raspund, pentru ca ai zis sa nu mai fac asta. Nu sterge comentariile acelea, daca ar fi sa facem un bilant, reiese ca fie se sustine singur, fie se contrazice singur. Adica daca nu sunt mai multi anonimi, ii creaza el. Iar daca sunt mai multi anonimi, ai totusi audienta. Imi pare rau pentru aceasta mizerie. Eu ti-as zice sa scoti din setari dreptul anonimilor de a comenta. Si tine minte ca insasi faptul ca ii permiti sa greseasca te va distruge. De-aia spune ca vei muri si nu intelege la ce fel de crima ma refer...

      Ștergere
  8. Dacă simţi că nu curge totul,cel mai bun sfat pe care pot să ţi-l dau este să aştepţi clipa.Atunci când devine un chin să scrii,deja ceea ce va ieşi nu mai are autenticitate şi nici aceeaşi valoare.Se vede când este forţat.Este un lucru care se întâmplă tuturor şi e bine să nu ne grăbim.Probabil simţi nevoia să scrii,dar la un moment dat,când se va aduna mult în tine,o sa scrii frumos fără să-ţi dai seama.Îţi recomand să continui cu însemnarile de tip jurnal şi să adopţi un stil anticalofil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc.. hm, ieri la spectacol mi-a venit o idee. Pana sa aflu eu ca era subtitrate, incepusem sa gandesc ce ar putea omul ala sa spuna :)) ce fericire ca nu ma pricep la franceza!

      Ștergere
  9. Denisa,ai dreptate!Nici nu se putea altfel,doar tu eşti anonima primordiala,desi te crezi vaginul universului.Monnlogul vaginului este blogul tau de referintă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o jigneste. Se jigneste singur pentru ca el nu are parte de asa ceva, dar isi doreste. Fiecare tanjeste dupa ce nu are :)

      Ștergere
    2. Nu mă simt jignită. Ţi-am spus deja: într-o lume a nepăsării am învăţat să nu îmi pese. Simt de prea mult timp acea durere in p**ă, scuzaţi limbajul şi durerea asta a depăşit de mult timp limitele normale ca să îmi pese atunci când cineva se agită în jurul meu încercând să mă jignească sau chestii de genul. :)

      Ștergere
    3. Si totusi, Denisa draga, de unde iti iei tu o scula, in care sa te doara?

      P.S: Pui accent prea mult pe chestia cu "a pasa". Vrei sa arati cu tot dinadinsul ca nu iti pasa, dar eu cred ca iti pasa. Si te vei ataca la fiecare comentariu lasat de mine. Pentru ca asa sunt cei care au "jurnal online" (blog).

      Ștergere
    4. Nu o cunosti, nu iti mai da cu parerea. E dreptul ei de a scrie orice vrea aici - si al tau bineinteles. Dar va rog sa nu va mai jigniti sau sa va dati maxime.
      CEL DESTEPT CEDEAZA PRIMUL!

      Ștergere
  10. Nu auzisem de sindromul asta pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo anonimule sau anonimilor,că santeţi vreo trei dupa cum cred eu . Bravo tie!Ai razbunat toti anonimii si ai facuto chiar elegant . Denira ia un loc in bancă-ai nota 2 ! Iar Anemona are nevoie de laxative la greu ca e constipata emotional si grea de cap ceva de speriat . Cine io fi facut blogu ? Mi-a placut la nebunie vorba aia postată de voi , cum că trag anonimii la ea ca muştele la c...t . Aşa e vara ! Am ras de am cazut din banca si ma vazut profa. Acum toata clasa e cu ochii pe blogu constipatei si toti striga Bravo anonimii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi de "complimente". Frate, numerotati-va! Eu clar nu mai inteleg nimic!

      Ștergere
  12. Moş Tibi ,du-te acasa ca te asteapta nepotii ! Geaba o faci pe profu de viaţă ca esti propiul tau coşmar . Eşti cumva si musca cea grasă? ?? Din profil cam aşa arăti !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce jignesti? Daca Tibi ma roaga iti sterg toate comentariile. Antipaticule! Esti asa Copil :)

      Ștergere
    2. E frumos cum ai incercat sa transmiti un mesaj, subtil.. Dar l-am observat, nu prea e subtil.

      Ștergere
    3. :) Dar vad ca l-a observat anonimul meu inteligent. Ma bucur, chiar nu credeam ca copil poate fi mai prost de atat.

      Ștergere
  13. Fato,da'nea Tibi asta ce treaba are pe aici?Nu cumva e cu ochii la funduleţu'pechinezei ? Să ştii ca nu e ala care strange peturi,o fi vreunu din aia care strang...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Esti magar. Ti se pare ca arat bine sau ce? Oamenii cu bloguri au suflet (majoritatea) de aia scriu. Esti enervant deja.

      Ștergere
  14. Anonimelor,nu aveti nici o treaba cu Tibi ! E şi el un ratacit care da din gura pe aici ! In rest degeaba ia ceai de viagra ca tot pe blogul Amibiei ajunge. Vai de capul lui...daţii pace . Tare santeti rele !

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..