marți, 28 mai 2013

Domino


    Viata noastra e ca un joc de domino: o mutare genereaza o alta si inainte sa iti dai seama cade totul in jur.
    Este posibil sa fim conectati, fara sa ne dam seama. Poate faptul ca ne pasa de ceilalti ne trage inapoi. Am observat ca oamenii egoisti sunt mult mai descurcareti, mai precisi in ganduri si miscari, ei stiu ce vor.. este halucinanta antiteza dintre mine si astfel de persoane.
    Probabil viata este ca un joc de noroc in care sansa si deciziile spontane conteaza mult prea mult. Oamenii nepasatori sunt piesele principale, dar mereu astea cad primele. Daca viata ar fi un joc de domino, as fi o piesa de pe la mijloc. Una care nu conteaza prea mult, dar cu siguranta una fara de care jocul nu ar mai exista. Imi place in acest joc faptul ca toate piesele sunt importante. Nu exista nici una inutila, toate reusesc sa creeze acel tablou dezolant cand totul se prabuseste, pentru ca nimeni nu va ramane in picioare cand jocul se va termina. Pana la urma cadem toti, ne distrugem si distrugem tot ce ne inconjoara doar de dragul jocului. Si te intreb acum : cum ai putea schimba ceva, cand regulile au fost deja stabilite?

      Anemona.
    

10 comentarii:

  1. Eu sunt cel care priveste jocul,nu stiu cum reusesc asta insa totul se desfasoara sub ochii mei.Regulile,sunt stabilite pentru fiecare dintre noi,insa,putem sau nu facem parte din "echipa".Daca reusesti sa te detasezi,vei putea face tu jocurile pentru ca altii sa le faca,vei putea spune...porniti acum,dati-i drumul.De multe ori,jocul s-a prit la mijloc,sau in orice alta parte si se pune intrebarea de ce.Toate au fost asezate asa cum s-a crezut ca e cel mai bine,nu conta ca fara tine totul se va opri,nu ai ales bine jocul si chiar daca esti acolo,poti evada,vei fi ajutata sa iesi,cineva se va zbate,ca sa poti iesi.Ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm.. ma intreb daca toti vor sa joace, sau sunt doar obligati.

      Ștergere
  2. jocul s-a oprit la mijloc...asa trebuie citit,srry :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos spus. Te astept si pe blogul meu, daca vrei ne putem urmari reciproc sau adauga in blogroll. Let me know! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Reguli? Nu exista reguli sau regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Egoistii se descurca mai bine tocmai pentru ca nu tin cont de nimic altceva decat propria persoana. Iar cand piesele incep sa cada, nu trebuie sa cazi si tu odata cu ele. Trage-te deoparte si priveste spectacolul. Ele oricum sunt aranjate in asa fel incat sa cada cu sau fara tine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm.. ai dreptate :D. Dar in final.. toti o sa ne prabusim. Asta e parerea mea.

      Ștergere
    2. Stiu, nimeni nu este perfect si nu traieste vesnic.

      Ștergere
    3. Da.. pacat pentru mine :D.

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..