marți, 1 ianuarie 2013

Vointa


     Aveam nevoie sa fumez sau probabil e doar o scuza patetica pentru acest gest. Probabil am esuat pentru ca m-am dus acolo spunandu-mi ca nu am cum sa reusesc. Stupida greseala..
     Ma consolez cu gandul ca nu am baut atat de mult. Nu am fost eu "atractia serii" si am incercat sa ma feresc de orice gest penibil sau care nu ma reprezenta.
     Ceva ciudat mi s-a intamplat totusi. Am avut unele momente cand am simtit nevoia sa fiu singura. Crezusem ca am ingropat in mine amintirile de acum un an, dar ele revin sub forma unor impulsuri de moment   care ma fac nefericita. Trebuie cumva sa transform aceste scapari in amintiri despre care voi putea povesti candva cu zambetul pe buze. Nu este imposibil, am vazut destul de multi oameni care au reusit asta.. poate ca trebuie doar putina vointa. Poate Sunt convinsa ca am in mine puterea necesara.

    Blogul asta o sa se schimbe. Trebuie sa se schimbe. Ma tot uit si vad doar postari deprimante, si nici macar nu stiu ce naiba am.. poate ar trebui sa invat sa scriu despre altceva sau macar sa scriu altfel. Habar nu am. O sa ma gandesc la asta.. 

    Azi m-am uitat in oglinda si nu am stiut cine sunt.

12 comentarii:

  1. Nu vointa ii ajuta pe oameni sa se schimbe crede-ma. Ci dorinta lor de a nu le mai arata celorlalti ca-i doare. Gaseste forta asta in tine si va fi mai bine, cel putin pentru moment.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare avem câte o încercare grea în viaţă,dar pe care trebuie să depăşim.La tine e probabil fumatul.Dar sunt singură că în interiorul tău stă ascunsă o voinţă puternică.Tu trebuie doar să o descoperi.

    Momente în care vreau să fiu singură am şi eu.Dar nu prea multe.Şi totuşi există!

    Te pup şi să ai grijă de tine!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil :-s multumesc mult pentru comentariu, parca ai reusit sa ma mai alini putin :*

      Ștergere
  3. La început e dorința de schimbare, apoi intervine voința și mai apoi puterea. Și eu știu că tu le ai pe toate.
    Eu cînd nu puteam să ies din stări de genul acesta mă placem pe genunchi și acolo găseam rezolvare.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic sa scri ce iti place si ce vrei.Scrie pentru tine si daca poti descarca-te prin scris.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar eu nu as vrea sa scrii despre altceva..Pentru ca asa esti tu si ar trebui sa scrii ceea ce simti sau crezi , indiferent ca e ceva trist sau nu , e jurnalul tau , de ce ai incerca sa scrii altfel aici daca nu e ceea ce simti ? :o3 . Eu asa cred..Cat despre vointa , da , e necesara..
    Imbratisari ! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu ma gandeam ca blogul meu sa se schimbe,sa scriu despre cu totul altceva,prea multa tristete este acolo. Insa,nu cred ca ma voi simti eu facand asta.La urma urmei ,blogul este "imaginea"a ceea ce sunt eu ,ce suntem noi.Si da,uneori poate o schimbare ne face bine.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate :* incerca sa mai schimbi ceva cred ca o sa fie mai bine >:D<

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..