luni, 4 iunie 2012

Tu stii deja..

 
  Ma trezesc cu numele lui in gand.. nu a fost niciodata al meu,dar nu conteaza.. in alta viata,pot sa jur ca a trait numai pentru mine.
  E ceva diferit si pot sa jur asta.Am realizat de cand incepusem sa ma izbesc de tot felul de chestii ca ceva numai functioneaza normal.. dupa am inceput sa rad,sa ma comport complet irational..si sincer,sunt o persoana destul de rationala.Oare gresesc?!Oare repet aceeasi greseala?!Nuu.. nu vreau sa ma (mai) gandesc la asta.

20 de comentarii:

  1. Traieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeste! Fa ce iti spune inima. Altfel nu vei sti niciodata ce va urma. Poate va fi ceva frumos. De unde sa stii daca nu incerci?

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia acum am vazut ca ai inceput sa scrii de mai mult timp pe celalalt blog. Trebuie sa ma apuc sa ti-l citesc :D. Arata bineee! ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.: 'Omul din greseli invata' :D

      Ștergere
    2. Multumesc :D celalalt ca celalalt (mda,e roz) dar nu ma pot desparti de asta :"> sper sa ma descurc cu 2,idei sunt :*

      Ștergere
  3. Buna ziua, prin acest mesaj doresc sa va informez ca blogul dumneavoastra a primit Premiul MWB pentru pasiune, talent, imaginatie, creativitate, originalitate si valoare morala! Va puteti revendica premiul accesand urmatorul link http://www.mostwantedblog.org/2012/06/04/premiile-mwb-iunie-2012/ cum de altfel puteti afla mult mai multe informatii despre ceea ce presupune acest premiu! Va puteti alatura initiativei noastre de a cauta si promova valoarea in blogosfera romaneasca! Premiul MWB este una dintre distinctiile cele mai importante acordate in blogosfera romaneasca, fiind un mod de a recunoaste meritele si munca depusa de catre bloggeri talentati, originali si deschisi la comunicare! Mult succes in continuare si bine ati venit in marea familie MWB!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu vei putea fugi mereu de anumite lucruri... intr-un timp, te vor ajunge din urma.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu cred ca gresesti.
    Daca poti sa zambesti si sa fii fericita nu e deloc o greseala.E ceva incredibil de frumos:x

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai fugi! Ramai si fii fericita!

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..