marți, 3 aprilie 2012

Muzica,muzica,muzica!

 
   Singura acasa.Din nou.
   Ascult rock.Tare.Bolnav.Am cateva melodii care ma fac sa simt sangele ca imi curge prin vene, chiar simt ca .. traiesc.Minunata senzatie!E ciudat cum pentru 3 minute - cat dureaza o melodie - uiti de toate grijile,problemele, gandurile inutile.. Iti mai amintesti de ele doar cateva fractiuni de secunda,cat iti ia sa apesi butonul de "replay".. iar,si iar,si iar..
   Pe tine ce melodii te fac sa uiti de toate problemele?
 
 

17 comentarii:

  1. Te invit sa participi la concursul meu pe blog .Chiar aici http://smile-without-you.blogspot.com/2012/04/concurs.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru invitatie si ma bucur ca am terminat cu certurile inutile ^^

      Ștergere
    2. Te rog sa ma ierti pentru faza cu poza x_X,de parca era poza mea personala ..
      >:D<>:D< mie imi place ce scrii !

      Ștergere
    3. Si eu m-am cam aprins ;)) nu ai pentru ce sa iti ceri scuze >:D<

      Ștergere
  2. Ah,domeniul meu!:)Imi traiesc viata rock,respir rock,iar inima cu siguranta imi bate in ritmuri de metal!Cunosc trupa Rev Theory dar de la ei imi place mai mut The Fire.Dintre multe alte trupe iti recomand acum Bullet For My Valentine,orice melodie de la ei este exact asa cum imi place mie!Enjoy the music!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult >:D< recent am descoperit si eu genul rock si nu ma mai satur :)) :>

      Ștergere
  3. la mine depinde, ascult rock, jazz, blues, melodii de dragoste mai ales pe ale lui David Bisbal...dar cred ca David Bisbal cu Mi princessa

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm... depinde de starea de spirit :D Sunt multe oricum. Si da, e minunata senzatia aia ca nu mai ai nici o girja pe lume :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Rock, my love :D
    Din pacate nu pot sa-ti recomand ceva, sunt mult prea multe melodii bune :) Oricum o sa gasesti cel putin o melodie pentru fiecare stare de spirit.

    Keep on rockin'!

    RăspundețiȘtergere
  6. Muzica... Pai pe mine mă linisteste orice melodie. Toate au un "ceva" care mă face sa uit de tot. Cel mai mult îmi place melodia de le Cargo - Daca ploaia s-ar opri. Mă face sa plang si prin lacrimi ma elibereze de tot. Rock-ul imi place si el, dar ascult numai uneori... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E dragutica,desi nu prea e genul meu ^^ imi place mesajul :X

      Ștergere
  7. muzica clasica. desi suna ciudat pentru ca eu sunt genul de rocker care nu ar da pentru nimic rock-ul deoparte, iubeste sa asculte muzica clasica (in general pian, pentru ca sunetele grave ma fac sa simt fiecare inspiratie, ca si cum ar fi ultima).

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..