marți, 31 ianuarie 2012

Sunt bine..


  A fost ok ziua de azi.La matematica m-am descurcat foarte bine (sper ca profesorul sa ramana uimit),la istorie mi-a picat ceea ce am invatat dimineata (am avut ore de la 7, m-am trezit pe la 5 jumatate)..
  Oricum,am plecat de la ultima ora (sportul..).Trebuia sa ma duc si la psiholog la scoala,dar nu am mai fost.Poate tot saptamana asta, dar intr-o alta zi..
  Oricum..ma simt speriata cand ma gandesc ca cineva imi poate afla toate secretele,toate trairile,gandurile,reactiile,regretele.. Dar cum, cum sa tac cand simt atat de mult nevoia sa vorbesc cu cineva? Cum sa reusesc sa ma abtin cand mereu imi vine sa spun tot ce am pe suflet?..
  Pana la urma,sinceritatea poate fi un defect?
  Urasc faptul ca ma face sa vad realitatea (psihologul),ca imi distruge incet dar sigur toate iluziile.. urasc tacerea asta cum urasc clatitele (si nu glumesc, chiar urasc clatitele! - vam zis ca sunt ciudata). Dar din cand in cand mai iau cate o "portie".
  O parte din mine vrea sa faca asta si o parte din mine vrea sa fie distanta.
  Pana la urma chiar sunt o persoana cu doua fete (oare) ?Voi ce parere aveti despre mine? Voi.. care nu  aveti motive sa ma mintiti,sa va folositi de mine,sa va fie mila..
 

4 comentarii:

  1. sinceritate. nu asta cautam cu totii??? cum ar putea fi un defect? nici vorba!
    esti sincera! si asta spune multe despre tine!
    si... asa cum ai spus si tu, nu am nici un interes, nu imi place sa mint, asa ca spun: esti o persoana deosebita, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji! simti nevoia sa comunici, nu e nimic rau in asta! cred ca esti pe drumul cel bun!
    take care!

    RăspundețiȘtergere
  2. >:D< azi urmez eu:-s si totul va fi bine;x ma bucur ca te-ai descurcat la mate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea m-am descurcat .. credeam ca m-am descurcat :(
      Sa nu faci ca mine :*

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..