vineri, 13 ianuarie 2012

Mi-e dor..


  Mi-e dor sa te visez si sa ma trezesc realizand ca totul este un vis.. si sa vreau sa te intalnesc asa iar!
  Imi lipsesti.Imi lipsesti atat de mult.. Si visele cu "NOI" imi lipsesc.Un "NOI" care nu va exista niciodata (poate).Nu te-am mai visat de mult timp.De prea mult timp.. Creierul vrea sa te uite,inima mea tanjeste dupa tine.Stranie combinatie.
  Nu voi reusi niciodata sa tin la altcineva.Nu in conditiile astea.Vreau sa ma vezi asa cum sunt in realitate.Cum nimeni nu ma poate vedea..
  Ce trebuie sa fac?Ce vrei sa iti mai spun?.. Ma prefac ca nu aud cand razi de mine.Iti ignor de multe ori zambetul prefacut.Fata in fata suntem ca doi straini.Si totusi,ce cauti in inima mea..?
  E tarziu.E mult prea tarziu pentru o noua sansa.E doar vina mea pentru ca fug atunci cand este nevoie sa ma implic sentimental.E doar vina mea ca inca sper,ca inca ma gandesc la tine..
  Nu vei fi al meu niciodata.Al alteia,al oricui,dar al meu niciodata!Ma voi obisnui cu ideea..sper.
  Mi-e dor de tine.

7 comentarii:

  1. Uneori doruk e mai presus de limite,dar trebuie sa-l infruntam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Emoționant, ce pot spune, dar ca sfat, mai bine nu-ți mai faci atâta rău singură. De sperat e bine să speri pentru că asta arată cât de umană ești tu. Dar nu spera peste măsura. Tu ești o fată puternică și ar trebui să vezi dincolo de aceste iubiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti dreptate..o sa incerc..e greu :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Soll, razi razi razi razi razi cu zambete mariiiii!>:D< gandeste-te la faptul ca azi eu nu mai aveam mult si luam la pumni un controlor ratb pentru ca mi-a dat amenda, pentru ca nu am vrut sa-mi fac abonamentul de azi si voiam de vineri:>:)) hai stiu ca razi:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zambesc :)) pe mine m-a prins odata cu abonamentul in buzunar si am dat si un nume fals :D:D

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..