miercuri, 11 ianuarie 2012

Cine sta pe blog?


  Recunosc.Posibil ca asta sa fie o intrebare tampita.Dar am o dilema de cateva zile..
  Am observat ca toti oamenii care scriu pe bloguri fie cauta sa se (re)gaseasca,fie sunt tristi,au intrebari la care nu gasesc raspunsuri,si-au pierdut toti prietenii.. dar nimeni,nimeni nu este fericit in adevaratul sens al cuvantului!De ce cred asta?.. Consider ca atunci cand esti fericit esti prea ocupat sa traiesti la cote maxime, sa te bucuri de fiecare clipa,sa vezi numai partea buna a lucrurilor.. Sau oare mai sunt si oameni care vor sa "strige in gura mare",sa auda toata lumea,ca exista si parti bune in viata asta,nu numai lovituri si iluzii?!..

  Esti fericit?Consideri ca viata ta este perfecta?


4 comentarii:

  1. Daca iti petreci timpul pe un blog,si psotezi pe el,nu inseamna ca esti neaparat trist.Inseamna ca tie iti place sa scri,sa impartasesti oamenilor o parte din viata,sau pur si simplu sa-ti spui parerea!Depinde cum considera fiecare ca ar trebui utilizat un blog.Nimic nu e perfect,dar da,consider ca,deocamdata tind spre fericire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se zice ca a vrea sa schimbi lumea e semnul unui suflet foarte tanar. Eu sunt fericit. Dar fericirea mea nu este exteriorizata mereu.Azi e tacuta, maine e ca un sertar care nu poti sa l inchizi bine. Daca viata ar fi perfecta nu ai mai invata nimic, sau ar insemna ca nu mai ai de invatat nimic. Perfectiunea e o notiune, nu un standard.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ma bucur pentru tine :D ti-am spus si pe blogul tau, sper sa dureze cat mai mult,meriti - esti o persoana deosebita!
    @Anonim "Perfectiunea e o notiune, nu un standard." .. frumos si adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte tare blogu. dai si pe la mine o fuga, iar daca iti place imi pui si blogu' meu in lista ta de mai sus cu : "Treci si pe la ei!".

    http://lucy-on-clouds.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..