sâmbătă, 9 august 2014

Un prieten?



    Edit..


    Mi-ar placea sa gasesc acea persoana dispusa sa-mi asculte la 4 dimineata framantarile. Persoana cu care as putea discuta orice. Persoana care sa imi fie alaturi neconditionat. Persoana care sa imi schimbe parerea despre oameni. Un prieten?..

    nu cred ca i-as putea oferi nimic in schimb.

6 comentarii:

  1. Cu totii cred ne dorim o astfel de persoana :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. dar oare cati din noi avem ocazia sa o si cunoastem?!

      Ștergere
  2. Mai mult, este ironic chiar cum putem pierde astfel de persoane printre degete. Parcă acum o am, dar peste un minut își ia zborul. Dar până la urmă, așa este viața, nu? O carte unde noi suntem personajele principale, sufletele rătăcite în căutarea unui prieten ce ne va promite tainice astre. Ne va prinde mână iar noi vom simți căldura lor, dar nu vom înceta niciodată să ne întrebăm: „pentru cât timp?”
    Existe persoane loiale. Încă, din fericire. Dar ele sunt prinse într-o cușcă a singurătății, caci oamenii fug de această calitate. Tot ce trebuie să facem e să căutam adânc. Și poate, doar poate... o vom găsi. Căci nu cerem mult. Doar un prieten. O ființă ce ne va răspune la două dimineața plină de energie la o întrebare prostească, de felul: „am terminat ultim episod din Sherlock!”. Tânjim după ea. Și poate, într-un final, o vom prinde.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..