joi, 12 decembrie 2013

Dezamagire

 
   Nu imi place ce sunt. Nu imi place cum sunt. Nu imi place cum ma comport. Nu imi plac gandurile si aspiratiile mele. Nu imi place cum arat. Nu imi place nimic.
   Urasc ca oamenii imi evita prezenta si nu imi pot face prieteni. Am senzatia ca sunt singura si e doar vina mea ca ma izolez.. probabil.
   Am stiut cand gresesc..am vrut sa gresesc..dar nu imi pot asuma consecintele. Lumea asta devine un streang care mi s-a infasurat in jurul gatului si ameninta sa ma sufoce.. am senzatia ca raman fara aer.
    Sunt o dezamagire..cea mai mare..si doare ca persoana careia i-am tradat increderea sunt chiar eu. As vrea sa fug de problema.. dar unde naiba sa fugi cand problema e propria ta fiinta?

18 comentarii:

  1. Când te simţi dezamăgită din diferite motive ar fi bine să eviţi să te învinovăţeşti.Descarcă-te...faptul că ai scris aici,despre asta,e un început. Incearcă să nu pui accent pe ideea că "dacă nu am asta..." si să te gandesti la ce ai deja.
    Este important să inveţi din întamplari si mai ales din aceste “dezamagiri”. Atunci când ai o perioadă mai grea,când nu poţi nici măcar să te înţelegi sau când crezi că nu ai s-o scoti la capăt..gândeste-te la lucrurile bune din viaţa ta..sunt sigură că ai destule..Cu siguranţă ,nu eşti o dezamăgire !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori da..alteori nu...am o problema...trec foarte des de la o stare la alta...

      Ștergere
  2. Asa ma simt si eu uneori ...dar trece. Ai vreun id,facebook persona..ceva? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma simt bine cui nu-i convine sa nu se uite la mine

      Ștergere
    2. Te simti bine si vorbesti cu anonim huh? =)) Nici daca vrei nu putem sa ne uitam la tine.

      Si nu, nu are facebook personal, are juridic.

      Ștergere
    3. Www.facebook.com/oanceasorina :-??

      Ștergere
  3. Raspuns virtual-Jocul de-a cuvintele(asa-r fi trebuit sa comenteze,sa spuna,cel care a fost,sau este in masura s-o faca...).

    Imi place cine,ce si cum esti.Uneori te comporti,asa cum privesti lucrurile,lumea,pe moment si imi placi si asa.Gandurile,nimeni nu ti le poate sti,ele sunt atat de stranii,incat,uneori ele vin,de-a valma in mintea noastra.
    Aspiratiile tale,sunt inca nedefinite,inca,pentru ca tot si toate din jurul tau,sunt in mare parte,false,asa cum sunt de exemplu,tablourile din biserici,infatisandu-i pe sfinti sau chiar pe Cel de Sus.
    Orice fel de actiuni privind "ce-ai vrea sa te faci cand o sa fi mare",sunt binevenite,atata timp cat te intereseaza si te fac bucuroasa.
    Heeeiii,imi place cum arăti,imi place chiar si nimicul pe care-l afisezi uneori.
    Ma poti urâ cat vrei,dar nu si cand vreau sa fiu prietenul tau,nu cand realmente sunt langa tine,chiar daca nu-ti scriu,sau nu ma pot face inteles,eu nu te evit.
    Nu esti singură...si e bine,cand recunosti greselile comise,care fiind atat de infime,nu-ti pot provoca nici un rău,consecintele aproape fiind,inexistente.
    "Streangul"lumii(din care fac si eu parte) din jurul gâtului tau,care evident indica prezenta mea,acolo,e doar imaginar,nu-ti poate face nimic,care sa te raneasca,respira adanc,zambeste si multumeste-i cui crezi tu de cuviinta,simplu,in fiecare dimineata,cam asa: Doamne,iti multumesc,pentru inca o noua zi,in viata mea !
    Apoi,vei merge mai departe(oricum vei merge...),fara sa gandesti ca esti o dezamagire a propriei fiinte,nu esti asa,poate cei care te-au iubit,sunt cei care s-au priceput,mai intai sa-ti macine timpul,care,oricum s-a scurs.Asta e,s-a dus,vine altul in schimb,de ce sa fugi de tine,intampina-te cu sufletul tau mare si bun.
    Au fugit,cei carora le-ai spus iubiti si care vor fugi mereu,pana vor realiza ca e prea tarziu.
    Fugi spre mine,daca ai castigat maratonul cu propria-ti fiinta.Poate fi lung,e vorba de timpul care va veni si care-ti va deschide mintea.

    P.S.Nu le considera sfaturi,repet,imi place sa rastalmacesc in stilul propriu,din ce scrii pe aici,da,recunosc,imi place cum scrii.Esti deasupra lumii scrise si trebuie sa continui,eu fiindu-ti,poate un dram de inpiratie spre a cugeta mai profund.Sarbatori fericite.Salutari din Linz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule,ce inseamna X-urile tale?Eu am un raspuns insa ma abtin sa-l postez aici,poate-mi explici si mie.

      Ștergere
    2. xxxxx-urile inseamna locul unde au atins cuvintele tale

      Ștergere
    3. Lasa-l pe anonimul asta ca e enervant :)).. multumesc pentru cuvintele frumoase.. intr-o mica masura mi-as dori sa aidreptate..

      Ștergere
    4. daca si lacrimile ingheata ce se intampla?

      Ștergere
    5. nu mai poti plange probabil..gasesti o modalitate sa te descarci altfel

      Ștergere
  4. Erata:-a se citi inspiratie in loc de inpiratie,in ultimul meu rand....Scuze,n-am vrut.:-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact acelaşi lucruru îl simt şi eu acum. Nu mai pot. :( Aş da orice să nu mă mai simt singură şi să nu maifiu o dezamăgire

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..