vineri, 11 ianuarie 2013

THE END


     Am stat si m-am gandit mult timp daca chiar asta vreau sa fac. Am vrut sa imi sterg blogul asa, pur si simplu.. dar ceva m-a oprit. M-am mintit mult timp ca sunt cineva macar aici in blogsfera, ca unii dintre voi se regasesc in postarile mele, ca stiu sa scriu..

     Plang cand scriu postarea asta. Plang pentru ca stiu ca trebuie sa renunt pentru todeauna la mine, la cea care sunt acum. Nu stiu daca vreau, dar stiu ca trebuie. Nici macar eu nu ma mai suport.   Nu imi place persoana care am devenit. Nu sunt mandra de mine si motivul asta ar trebui sa imi fie suficient sa ma schimb.
    Mi-am recitit toate postarile si le gasesc acum patetice, pesimiste si dedicate unor oameni care poate nu le merita. Sau eu nu ii merit.. habar nu am. Nu asta conteaza. Vreau sa fac ceva pentru mine, nu pentru altcineva. Nici macar pentru voi. Trebuie sa ma intelegeti, e mai bine asa. Nu mint. Voi veti fi la fel si fara aberatiile mele zilnice, nu aveti nevoie de blogul meu si nici eu nu mai am nevoie de el.
    Promit ca (daca) o sa mai scriu, voi scrie atunci cand voi fi o alta persoana. Pana atunci - pauza.

    Ma duc sa imi caut un suflet.

    Habar nu am cine sunt.

     O ultima intrebare: tu ce ai invatat de pe postarile din acest blog?

22 de comentarii:

  1. Hei..daca tu te simti mai bine fara sa postezi pe blog,e decizia ta,mie una o sa-mi fie dor de postarile tale,pentru ca am invatat ca orice om mai merita cel putin o sansa,ca mai exista persoane care se simt uneori ca si mine si cateodata,doar ma regaseam prin cuvintele tale si asta m-a ajutat destul de mult..:*..Abea astep sa te reintorci:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Uhm..nici nu ştiu de unde să încep.Anemona,tu ne-ai demonstrat nouă că eşti o persoană puternică şi că nu renunţi aşa uşor,ci te ţii strâns de ceva până în ultimul moment.Cel puţin eu din câte am citit pe-aici,aşa reiese.Tu spui că eşti slabă,ei bine nu.Înţeleg dacă te-ai săturat de personalitatea ta şi vrei să redevii altceva.Trebuie să învăţăm din greşeli.Dar blogul acesta NU a fost o greşeală.Aici te acceptă toată lumea aşa cum eşti,şi nu te respinge nimeni.Nu ai prieteni falşi care să te dea la o parte,ci,aceaia care te citesc şi le place ce scrii tu aici îţi sunt întradevăr prieteni.Nu lăsa blogosfera pentru o societate amărâtă.După cum am spus,şi repet,te înţeleg dacă vrei să cauţi un nou ,,TU",dar nu renunţa.Poate o pauză ţi-ar prinde bine,dar nimic mai mult.Haide,ştiu că eşti puternică!

    Şi încă ceva:nu îţi mai tot spune tu ţie că eşti pesimistă şi slabă,pentru că dacă vei face asta în continuare atunci îţi vei pierde ambiţia de a mai lupta pentru ceea ce îţi doreşti!Baftă în noua expediţie de căutare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca ma intelegi Raisa >:D< blogul nu este o greseala (poate), dar modul meu de gandire care se reflecta pe aici sigur este.. eu nu mai pot fi asa.

      Ștergere
  3. O Doamne...Stii , eu te consider o prietena , mie imi place felul tau de a fii si nu inteleg ce e asa gresit la tine , consider ca esti o persoana minunata cu suflet mare , doar ca tu nu te vezi asa..Poate ca o schimbare o sa-ti aduca fericirea..si sper din tot sufletul asta , dar stii..nu ne uita pentru ca sunt aici cateva persoane carora chiar le pasa .
    Mai scrie-mi aici cateodata daca vrei : asscunsa@yahoo.com , zi-mi ce mai faci.. ( :

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti mai scriu, promit :* ma bucur ca ma intelegi, si sper sa mai fii aici.. daca ma voi mai intoarce.

      Ștergere
  4. Ce aminvatat de pe blogul tau? Eu am invatat sa nu ma dat batuta; tu m-ai facut sa inteleg cat de imporanta e speranta. Si uite ca acum...trebuie sa ma trezesc si sa citesc cu sufletul strans aceasta postare. Scumpo, poate o sa vezi ca e o greseala sa abandonezi blogul. E adevarat, ai nevoie de o pauza, dar eu zic sa te mai gandesti. Ar fi frumos sa mai intri si, daca nu scrii, macar sa vezi ce au mai scris ceilalti, ca poate cine stie...o sa gasesti ceva care sa te ambitioneze. Te pup si ne auzim pe mess:*.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. la comentarii o sa raspund, macar din respect pentru voi. Da, o sa mai intru.. si o sa ma abtin cu greu sa nu mai scriu :D. Sper sa revin cu alte idei..

      Ștergere
    2. Normal că o să revii cu alte idei!;* noi nu plecăm nicăieri>:D<

      Ștergere
  5. poate este doar o perioada mai...putin buna.
    Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la ceea ce te-a ajutat atata timp...pentru ca prin intermediul blogului poti spune ca te-ai descarcat de atatea si atatea ori...si uneori poate chiar te-a ajutat!
    o schimbare e bine venita oricand, atata timp cat este spre bine, dar eu te sfatuiesc un lucru.Schimba-te fata de persoanele care poate te-au ranit, in rest?Fi aceeasi!Cu noi, fi aceeasi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a ajutat, dar nu mai pot fi aceeasi :( nu mai pot continua asa. Detest persoana care am devenit.

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Sunt curioasa daca as putea sa transform si altceva in arta :(

      Ștergere
  7. dupa ce am citit postarea primul gand pe care l-am avut a fost:"te inteleg!" dar imediat nu mai sunt sigura de asta.
    trebuie sa recunosc ca am avut si eu perioade in care am vrut sa sterg tot, inca mai am, dar, asa cum ai spus si tu, ceva ma impiedica sa fac asta.
    nu iti spun sa nu renunti la blog sau la scris, (faci ce vrei! fa alegerea ce mai buna pentru tine!) iti spun sa nu renunti niciodata sa te cauti.
    nu te cunosc, dar involuntar sau nu, te-am descoperit. am descoperit o parte din tine. o parte frumoasa, sincera, care merita apreciata. am descoperit ceva ce nu intalnesc in fiecare zi.
    te urmaresc de ceva vreme, si pot spune ca am invatat destul de multe din tot ceea ce am citit pana acum. pentru asta iti multumesc! :)
    iti doresc sa te gasesti, si sa fi fericita!
    noi(cel putin eu) ramanem aici, oricum. chiar daca te decizi sa mai scrii sau nu.
    inspiratie si ... ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc enorm pentru comentariu, mi-ai desenat un zambet si injectat o doza de optimism :D o sa revin..cred.. dar o sa revin altfel. Nu asa :(

      Ștergere
  8. Waw..eu debea am intrat pe blog si aceasta postare m`a atins profund..
    Te inteleg, si eu am trecut prin incertitudini de genul asta..si nici acum nu am gasit raspunsuri la unele intrebari..poate ai nevoie de o pauza..eu iti doresc tot binele din lume desi nu te cunosc.
    Blogul tau este profund si prin asta cred ca am spus tot!
    M`a impresionat.
    Nu mai am cuvinte.
    P.S:In niciun caz acest blog nu este o greseala..(as spune ca eu sunt o greseala cu tot cu blogurile mele stupide..)dar exista speranta in toate...mai ales in noi..eu am pierdut`o odata..apoi mi`a fost redata..iti multumesc pentru aceasta postare..oh.
    Iti urez numai bine.
    Hugz and kisses from Saky.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru comentariu >:D< .. trebuie sa imi dau seama singura ca nu este o greseala.. trebuie..

      Ștergere
  9. Am învățat că ești o persoană care are nevoie de ajutor, sprijin și multă afecțiune. Noi, cei din blogosferă, am fost aici pentru tine. Acum desfă-ți aripile și învață să zbori, iar când ai să reușești să vezi toată lumea de sus, să te întorci aici și să ne povestești experiența! :D

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..