vineri, 27 iulie 2012

Sa risc?


 Sunshine nu stiu cum ai reusit sa ma convingi sa vorbesc cu el,si nu imi vine sa cred ca am facut-o,si nici ca a vorbit cu mine.. trecuse o luna de cand nu mai stiam nimic de el :D .Si sunt asa fericita ca nu m-am abtinut (din nou),ca nu m-am multumit doar cu imaginatia mea bogata..
  Am facut si niste prostioare aseara.I-am spus ca o sa ii dau sa citeasca cartea mea,poate ma ajuta (si acum mi-e teama,jur,mi-e teama sa nu isi bata joc de mine).Si m-a intrebat de ce am asa mare incredere in el.Si nu am stiut ce sa ii raspund (de ce?de ce nu pot sa imi raspund nici mie la aceasta intrebare?).
  Si i-am spus si despre blog.Si nu i l-am dat.Si mi-a spus ca o sa il gaseasca singur (dar e imposibil sa il gaseasca,e imposibil,nimeni nu il are..).

  Acum ce fac cu cartea?O sa trebuiasca sa risc banuiesc..Hmm.Macar stiu ca daca isi bate joc nu merita.
 
  Daca nu risti nu castigi. Dar nici nu pierzi

16 comentarii:

  1. My pleasure.


    Ti-am zis sa-l dai blogul. :-w


    Oricum, o sa vezi, o sa fie ok.



    xo xo




    M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca i-l dau,o sa vada ca imi place de el de luni bune :)) si o sa isi bata joc probabil :-s

      Ștergere
    2. Nu ma place oricum :-?? altfel m.ar fi cautat el

      Ștergere
  2. Dacă nu rişti,nu câştigi!E alegerea ta..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ştiu ce să zic, adică nu ştii ce este în mintea lui... Iar să îi dai blogul este un pas imens, este ca şi cum te+ai deschide în faţa lui ca o carte plină de secrete şi sentimente. Ca şi cum i-ai da jurnalul tau personal...
    Nu vreau să te sperii sau ceva... Dacă tu eşti sigură că el este alegerea potrivită, şi chiar ai sentimente pentru el, atunci dăi-l. Măcar tu ştii că ai încercat. Aşa nu o să trăieşti întrebându-te cum ar fi fost dacă i-ai fi dat blogul.
    Mult noroc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,e un pas mult prea mare,asta am simtit si eu :(
      Multumesc!

      Ștergere
  4. Eu cred că trebuie să îi dai blogul .. doar așa te poate cunoaște cu adevărat . Dacă nu-i place , nu-l mai băga în seamă !

    RăspundețiȘtergere
  5. Merita sa risti,altfel vei ramane intotdeauna cu intrebari si vei fi macinata de gandul:" si daca i le-as fi dat..." ( ma refer la blog si la carte),oricum niciodata sa nu pari disperata,e o regula importanta.Nu-i da toata cartea,da-i primele capitole si daca pare ca-i place,poti sa i le dai si pe urmatoarele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu zic sa risti.Mai bine sa iti para rau ca ai facut-o decat sa te intrebi tot timpul cum ar fi fost daca.Si vei putea sa iti dai seama de caracterul lui dupa reactia pe care o va avea.Atunci vei vedea daca merita sau nu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este :D abia astept sa ii aud parerea despre carte:x

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..