sâmbătă, 1 februarie 2014

Mereu mi-am dorit..


    Nu am fost niciodata multumita cu ceea ce aveam. Mereu mi-am dorit altceva, ceva mai bun, mai mult, mai potrivit pentru mine.. imi vine sa rad la cat de incoerenta in idei sunt.
    Mereu mi-am dorit sa imi fortez limitele, convinsa fiind ca daca ma indrept spre imposibil limitele vor disparea, iar granitele vor deveni doar o amintire. E ciudat cat de incapatana pot fi daca imi pun ceva in minte, sunt pornita pe cele mai nebunesti idei si nimic nu ma impiedica sa cred ceea ce imi doresc.
    Mereu mi-am dorit sa fiu scriitoare si sa calatoresc in toata lumea. Mi-am dorit sa cunosc oameni noi, sa respir alt aer si sa vad locuri pe care le-am putut admira doar in filme. Voi reusi sa fac acest ultim lucru cand nu ma voi atasa de oameni.
    Mereu mi-am dorit sa pot sa zbor. In naivitatea mea credeam ca acesta este singurul remediu pentru teama de inaltime.
    Mereu mi-am dorit sa fiu alta persoana, persoana care ar putea sa te faca fericit cu adevarat. Oamenii ca tine au nevoie de fericire.
    Acum vreau doar ca regretele sa dispara si sa ramana doar fascinatia unei clipe efemere...

3 comentarii:

  1. Si de ce o spui de parca nu se poate realiza? Se poate, tot ce ai mentionat, iar daca iti doresti lupta pentru fiecare in parte si nu te gandi ca nu poti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi ca poti sa o faci doar daca nu te atasezi de oameni? "Ne pasa de familie si de prieteni dintr-o constrangere evolutionista, Tot dintr-o constrangere evolutionista nu ne pasa de nimeni altcineva. Daca am tine la toti oamenii fara discriminare, nu am mai putea sa functionam." :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă îți dorești ceva din toată inima ,se realizează,m-ai ales aceste dorințe se pot îndeplini,în viitor,nu zic că foarte ușor ,dar se poate,reține : NIMIC NU E INPOSIBIL! :*

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..