sâmbătă, 26 octombrie 2013

Si au spus "scrie ceva pozitiv"..


   E o lume plina de oameni ignoranti fericiti si nu stiu cum se face ca doar eu sunt aia depima(nt)a care isi pune tot felul de probleme inutile.
   Bineee... sunt fericita. Hai sa fiu azi fericita. Nu e ca si cum as avea nevoie de un motiv, nu?! Am schimbat tigarile si am meditat putin cu gandul la viata mea departe de a fi perfecta  si am ajuns la concluzia ca sunt fericita. Am aproape tot ce mi-as putea dori (sau ce ar dori un om normal).
   Sunt fericita. Nu imi mai pasa de oamenii care nu dau doi bani pe vorbele sau sentimentele mele. Gandurile mele au in sfarsit ecou. Ma simt apreciata si am putini prieteni care imi cunosc toate gandurile.
   De ce naiba e atat de greu sa scrii despre fericire la persoana I?
   Sunt fericita, dar din fericire nimeni nu a facut NICIODATA literatura. Oamenii fericiti nu au timp de scris, ei traiesc, se bucura de fiecare moment..
   Eu sunt fericita si asta nu este un text bun. Sunt doar niste idei puerile tastate lent, dupa ce mi-am modelat gandurile atat de mult incat nu ma mai recunosc.

   Si totusi.. sunt destul de fericita sa imi scrii ceva? Probabil ca nu.

    A.

4 comentarii:

  1. Fericirea e o alegere! Noi alegem să fim sau nu fericiți!
    Te invit să citești un articol scris de un băiat pentru noi, fetele. De obicei nu fac asta, dar eu zic că merită citit: http://inimadeprintesa.blogspot.ro/2013/10/ce-cauta-un-baiat-crestin-la-o-fata.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii tu ... parfumul amintirilor si ceea ce ar trebui sa simta sufletul tau cand ma apropii de tine ...

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..