joi, 19 septembrie 2013

100,000 (aproximativ)


   Aproximativ 100000 de vizite pe blog. Cititori mai putini. Oameni care ma inteleg si mai putini. Oameni care incearca sa ma inteleaga si sa ma ajute - spre surprinderea mea - destul de multi. Multumesc.

   Am ajuns la concluzia ca toate se intampla atunci cand trebuie sa se intample. Toamna imi da o stare de melancolie dupa care tanjeam de mult prea mult timp. Ma simt linistita, dar linistea se impleteste cu agitatia si emotiile pe care le am pentru anul asta. Simt mai multe sentimente in acelasi timp. Intensitate maxima. Contraste. Agitatie. Sunt fericita.

   Vreau sa vorbesc cu cineva, dar nu as sti pe cine sa sun... si persoana la care ma gandesc nu are chip, nu are nume, nu mai da nici un semn de viata...

   
   Anemona.

10 comentarii:

  1. 100000 de vizite? Este mult? Cînd a început numărătoarea?
    Am răsfoit puțin blogul... Cred că îl voi mai vizita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine.. multicel :D un numar cu destule cifre. Multumesc!

      Ștergere
  2. Felicitari pentru abonatii tai si pentru numerele de vizite..le meriti .
    Ma bucur ca Anemona este iar aici si-mi pare rau ca de multe ori n-am atata timp si dispozitie sa traiesc cu tine toate astea.
    Totusi imi pare bine ca esti bine , ma bucur sa te vad fericita , continua asa. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul se întâmplă cu un scop. 100.000 înseamnă "suntfraieră" şi Anemona. 100.000 înseamnă Sorina, o fată minunată cu trăsături superbe! 100.000 înseamnă poveşti, stări, zâmbete...şi multe lacrimi. Felicitări, pentru tine!

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..