joi, 20 iunie 2013

Ce vede cand se uita la mine..


      Stiu ca ne certam. Ca de obicei. Mereu facem asta.
      L-am intrebat ce vede. Ce naiba vede cand se uita la mine. A zambit si a plecat din camera. S-a intors cu o cutiuta veche, argintie. L-am privit surprinsa, dar el mi-a facut semn sa o deschid. Nu trebuia sa il ascult. De ce naiba l-am ascultat?..
      Inauntru era o oglinda. M-am strambat cand mi-am vazut reflexia. Intelesesem la ce se refera, dar m-am prefacut nestiutoare. Am vrut ca gandurile mele sa prinda conturul vocii lui, si au prins.. cand i-am pus din nou aceeasi intrebare.
      - Vad doar o fata prea speriata ca sa traiasca asa cum isi doreste. Asta vezi si tu, nu e asa?!
      Nu i-am mai spus nimic. Mi-am luat poseta si am plecat acasa. Inca sper ca secventa asta sa fie doar un fragment dintr-un film prost.. oare toata lumea poate simti cat imi este de frica?

      A.

25 de comentarii:

  1. Pisarcioasa mica!Daca porti chiloti-renunta. De frica-i uzi tot timpul/ Daca faci sex-renunta! De frica iti stropesti partenerul/ Daca dormi in pat-renunta! Ai udat salteaua,parchetul,si vecinii de sub tine./ Daca mai faci pe tine de frica,nu am sa mai trec nici eu pe aici-doar nu o sa-ti schimb scutecele-esti mare de acum si neepilata! Rusine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce esti asa pornit? :) Ce ti-am facut?
      Cel mai nesimtit comentariu ever!

      Ștergere
  2. Frica...e cea care ma sperie cel mai mult.
    Te astept si pe la mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da'ce sa fac pe la tine? Doar nu deschid gradinita cu doua fricoase. Dacă va uitati noaptea la aia mica a voastra-e normal sa va speriati ! Si oricum voi din R.Moldova santeti un fel de rusi combinati cu nemti si coreeni . Santeti antipatici. Asa ca stinge lumina si culcate !Nu vin pe la tine !

      Ștergere
    2. :)) Pe tine te-a chemat mai.. antipaticule? :D

      Ștergere
    3. sunteti* si culca-te*
      Vorba carcotasilor (de pe PrimaTV in caz ca nu te-ai prins), limba romana abia mai palpaie.

      Oare cum o fi sa duci lipsa de atentie? In primul comentariu te-ai luat de Anemona, iar in comentariul de mai sus ai generalizat. Care "ei/ele" din R.Moldova?

      Ștergere
    4. :)) E cam paranoic tipul ala. Semneaza-te asa de acum, nu ca nu te-as recunoaste >:D<

      Ștergere
  3. Hi ! I-am ziso coreencei moldovencei rusoaicei nemtoaicei . Da' ce naiba se antampla aici ? Am ramas numai eu ? S-au mutat toti? Anemona unde esti ? Aici e urat,frig,antuneric si moldovence! Plec akas la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu dormeam. Poti sa pleci. Imi vreau anonimul inteligent inapoi :(.

      Ștergere
    2. Pai normal ca ai ramas singur. Pe vremea cand am inceput eu o batalie micuta, am facut-o cu limita bunului simt langa mine, tu exagerezi si nici nu te justifici. Pur si simplu ai ceva cu ea, si o tachinezi cum iti vine in minte, dar sa stii ca o faci intr-un mod urat. Esti exact ca un copil din clasa a 4-a sau a 5-a cand ii place de o fata o necajeste si isi bate joc de ea mereu.

      P.S: Rasist nenorocit!

      Ștergere
    3. :))) Frate, ce dor imi era de tine. Ma crezi sper :D.

      Ștergere
  4. Tu uorbesti de rasism? tu care esti doar un travestit cu tarif redus prin Ferentari . Ai studiat gramatica in timpul partidelor de limbi?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. *vorbesti
      Spre deosebire de tine el ma cunoaste :). Si nu m-a jignit niciodata, spune doar adevarul. Si nu face greseli gramaticale. Hai, oftica-te! :*

      Ștergere
    2. 1. Rasismul nu are nici o legatura cu "travestit cu tarif redus prin Ferentari". Nu prea e justificata comparatia ta.
      2. Eu nu cred ca am facut vreo greseala gramaticala. Sau a incercat sa fie un maxim ala? Penibil.

      Ștergere
    3. Si eu care credeam ca m-ai parasit.. si nu vrei sa mai auzi de mine :D.

      Ștergere
  5. Sunt mai frumoasa si mai desteapta ca tine! Si in viata zilnica ne sufoci pe toate cu fitzele tale. Daca nu te stiam nu comentam aiurea pe blogul tau lesinat . O sa ne facem noi blog sa mori de ciuda . Si asa ne urasti ptr.prietenii nostri,ptr.ca ne distram ,ptr.ca avem lucruri,haine,tel.mai faine !Tu ai un blog si atat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate esti mai frumoasa, dar mai desteapta nu esti in nici un caz!
      1. Nu are fite. Fiecare interpreteaza felul ei de a fi cum vrea.
      2. Poate o stii din vedere, dar dupa caracter nu o stii deloc.
      3. Esti tampit/a. Daca tu recurgi la a-ti face blog, doar ca sa ii faci ei in ciuda, cum am spus si mai sus, nu esti desteapta. Vad ca te ataci tare din faptul ca ea are un blog.
      4. Nu prea cred eu ca uraste o persoana, sau mai multe, pentru cateva chestii, mai ales "lucruri, haine, telefoane mai faine". DAR daca este asa, care este problema? Daca erai o persoana desteapta o lasai in pace, si nu ii scoteai ochii pentru asta.

      Ștergere
    2. @Anonim.. frumusetea fara inteligenta e 0. Si nu cred ca am fite. As vrea ca toti oamenii care nu ma suporta sa ma evite pur si simplu. De ce sa mor de ciuda ca iti faci blog pe care nu il citeste nimeni? Nu vezi ca nici nu stii sa scrii? :)
      @Anonimul MEU inteligent.. ea/el ma vede in alt fel. Nu pot sa judec. Oricum oamenii astia nu (prea) conteaza pentru mine. Se vede ca este oarecum invidios pe mine anonimul asta.. nu inteleg de ce.

      Ștergere
    3. Las' ca judec eu.

      Ștergere
    4. Judeci judeci.. si la ce concluzie ajungi? :)

      Ștergere
    5. La care vreau eu. Cum pot sa iti spun la ce concluzie ajung, inainte sa incep sa o judec?

      Ștergere
    6. Pai nu ai inceput deja? :) Toti faceti asta.

      Ștergere
  6. Mai date-n mortii matii,mai limbric! Ce tot o faci pe desteptul?Ti.ai luat masteratul pe blog?! Nu te.as lasa nici sa.mi sugi degetul mare de la picior! Dute si suge altceva. Pe mata mai bine!Lingau de toalete ce esti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Omul incult, cand ramane fara argumente.. injura. Frumos!

      Ștergere
    2. Ah, ce imi place cand ii fac pe altii sa injure. :)) Esti slab/a de caracter..
      Sa iti numar greselile?
      1. da-te-n ; 2. ma-tii ; 3. ti-ai ; 4. te-as ; 5. sa-mi ; 6. du-te ; 7. ma-ta ;
      Si tu vrei sa iti faci blog :))

      Stai jos! Azi ai 3!

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..