joi, 21 martie 2013

Ganduri englezesti (poate)..


     

     Azi vreau sa gandesc doar in engleza. O sa imi fie greu. Nu stiu multe cuvinte in limba asta. Nu am vrut niciodata sa invat, nu m-am crezut in stare. In fine.. sa vedem.

     Sad.
     Alone. Ugly. Cut. Cry. 
     Happy? Ilusion.
     Damn.
     Cut again. Smile. Fake smile. 
     Hope.
    Kiss. Kill inside. 
    Love. Hate. Love, hate, and love again..
    Vodka. Coffe. Smoke.
    Damn. Damn if you love me, damn if you don't..
    
      Postarea asta nu are nici un sens.. poate. Cuvintele pe care le stiu sunt contrastante, dar reprezinta strictul necesar. Nici macar nu stiu daca am scris corect. Daca ar fi sa imi fac un rezumat al propriei fiinte, poate l-as putea face numai in engleza. Pare o idee buna. Dar oare l-ar intelege cineva? De ce simt nevoia sa ma explic oricui?.. Daca o sa fac asta, o sa o fac pentru mine. Nu merita sa iti diseci sufletul pentru nimeni, pentru ca risti sa il transformi intr-un puzzle aparent imposibil de rezolvat, si daca iti mai fura si ei niste bucati.. te-ai dus naibii!
     

    "I want to care, but I don’t. I look at you and all I feel is tired. I walk through school and all I want to do is leave. I wake up in the morning and don’t know why I’m here. I feel like I’m not real."

     
      Anemona.

10 comentarii:

  1. Poatarea asta are sens.Pentru tine.Cu toata "duritatea" aferenta ei, iti apartine..Eu as mai "cut" din cate ceva..Dar nu iti pot schimba starea cu acest "cut"..Da un copy paste la happy..real happy:)..Hugs:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Fericirea pentru mine are un gust iluzoriu. Hugs back :* ;))

      Ștergere
  2. Are sens ce ai scris, chiar daca ai gresit sau nu. Totul are sens, nimic nu este intamplator :) Cat despre ce ai scris, e greu sa faci totul asa cum trebuie... si mai greu este sa ai incredere in oameni, dar cel mai greu este sa te iubesti pe tine insati. Poate de aceea nu suntem niciodata cu adevarat fericiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. poate. Hmm.. poate fericirea este doar un fel de poveste in care (mai) cred doar copii.

      Ștergere
    2. Cu totii suntem - uneori - copii naivi :)

      Ștergere
  3. Poate asta te reprezinta ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos..Cred ca stim intotdeauna cuvintele pe care le asociem cu ceea ce credem/gandim despre noi..Hm..nu merita sa iti diseci sufletul , tu ai spus-o.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..