vineri, 15 februarie 2013

Unde se termina visele..


     Poate visele ne-au fost date pentru ca noi sa suportam mai usor realitatea. Pana si cei puternici au nevoie de vise pentru a putea merge mai departe.
     Mie imi place sa cred in chestii imposibile. Atunci cand reusesti sa transformi imposibilul in posibil te simti de parca ai putea fi capabil de orice. Poate chiar suntem capabili de orice. Cine ne poate impune limite, daca nu chiar noi? Am observat asta: pierzi sau renunti doar atunci cand ajungi tu la o concluzie. Totul tine de tine. Oamenilor nu le pasa suficient, ei doar isi dau cu parerea. Rareori se intampla sa le pese, si atunci distrug tot. Cand gandesti cu inima nu poti ajunge prea departe, poate doar la degradarea sufletului. Gandeste cu inima doar cand celuilalt ii pasa, dar nu ignora niciodata ratiunea.
     Viseaza si iubeste, dar nu uita sa gandesti.
     Ma intreb..ce ar fi viata fara vise?!
     Fara vise nu ar mai exista poate speranta. Fara vise viata nu cred ca ar mai avea rost, nu am sti sa traim ci doar sa supravietuim. Ne-am multumi mereu cu ceea ce avem si nu am indrazni niciodata sa speram la mai mult. Nu am evolua ca persoane si nu am mai avea poate nici un fel de asteptare.

     Si totusi.. unde se termina visele?
     Visele se sting cu un sarut, o imbratisare, o nota, o lectie invatata.. visele se termina atunci cand devin realitate :).
 

   

"Traieste-ti visul daca nu ai curaj sa traiesti..ca un copil batran dependent de povesti"

8 comentarii:

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..