luni, 11 februarie 2013

Oameni la fel


     Ma uit la ea si ma vad pe mine. Pe cea de acum un an si doua luni. Pe cea care nu isi mai dorea sa traiasca. Nu e doar asta. Sunt o gramada de asemanari si mi-e frica. Daca o sa treaca prin tot ce am trecut eu nu stiu ce fel de amprente o sa ii ramana in suflet.
     Ea poate vrea sa fie ca mine. Eu nu stiu daca e vina lor ca am ajuns asa sau a mea ca i-am lasat sa ma aduca in stadiul asta. Port in mine amprente care m-au marcat si care de multe ori nu ma lasa sa respir. Am obsesii si ganduri pe care nu le-am regasit in nimeni altcineva. Nu imi doresc sa impart asa ceva cu nimeni, nici macar cu cei mai buni prieteni.
     Ceea ce sunt este rodul gandurilor si actiunilor mele, amprente ale trecutului amestecate cu improvizatii de moment. Este imposibil sa fie si ea la fel. Nu exista doi oameni la fel, exista doar oameni care au trecut prin aceleasi experiente. Si totusi.. iluzia asta ma sperie.

    Anemona

10 comentarii:

  1. De ce intotdeauna "scapam" vulnerabili si afectati din mrejele trecutului?De ce nu putem fi doar o speranta a viitorului, nu si o fantoma a trecutului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu..poate asta e blestemul nostru.. fantomele astea raman mereu cu noi, uneori chiar si in nou

      Ștergere
  2. Oh...cât de bine mă regăsesc în postarea asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e de vina nimeni pentru ceea ce ti se intampla nici macar tu, esti de vina pentru modul in care alegi sa actionezi si sa infrunti o situatie...Tu poti, esti speciala si puternica!si poti sa o ajuti si pe "ea"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca ai incredere..eu o cam pierd :( trebuie sa reusesc sa tin asta sub control

      Ștergere
  4. Poate ca este si vina persoanelor din viata ta..Este clar ca nu te-ai schimbat peste noapte..iar,daca cineva este nemultumit de tine,cea de acum,ar trebui sa stie ca daca ii pasa ,nu te lasa sa te schimba..pentru ca schimbarile nu apar brusc peste noapte :-j..

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..