luni, 25 februarie 2013

E greu..


    E teribil de greu.
    Sa simti nevoia sa ii dai explicatii pe care nu le merita. Sa fii capabila sa iti diseci sufletul intr-o infinitate de bucati numai ca sa ii explici, sa vrei ca el sa te inteleaga si lui nici macar sa nu ii pese. Sa se uite la tine cu ochi goi, sa ridice din umeri si nici macar sa nu te asculte. Sa continui sa vorbesti, sa incerci sa iti explici intreaga fiinta unui om pentru care tu nu insemni nimic. E teribil de greu si doare.
    Doare sa simti ca el nu intelege. Ca citeste, dar nu vrea si nu poate sa inteleaga. Ca stie tot si nu intelege (sau nu vrea sa inteleaga) nimic.
    E greu sa nu mai ai cuvinte sa te explici. E greu sa incerci sa faci toate astea pentru cineva care nu merita. E greu sa te trezesti in fiecare dimineata si sa incerci sa iti acoperi toate ranile cu un strat subtire de fond de ten, imaginandu-ti ca iti izolezi cumva sufletul. E greu.. e greu sa te vindeci asa.
     E teribil de greu, dar nu imposibil.
 
     Anemona.

8 comentarii:

  1. E teribil de greu, dar nu imposibil. Asa e. Orice sfarsit e incuputul a ceva nou. Orice discutie despre tine, despre el, despre ei, reprezinta o alta fila din viata ta, chiar daca el/ei nu inteleg/ nu vor sa inteleaga. E de ajuns sa te intelegi tu pe/cu tine si totul o sa fie bine. Mereu vei gasi macar o alta persoana care sa te inteleaga. Mereu. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..poate..doar daca vrea si respectiva persoana sa ma inteleaga :-??

      Ștergere
  2. Nimic nu se pierde,totul se adauga..si dureri, si vindecari..Tu ai spus..:nu e imposibil..Fa sa fie asa:)Hugs,Ane..

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau ca te gasesc iar intr-o stare dintr-asta . Probabil ca nu intelege pentru ca nu a intrecut prin asta , baietii se maturizeaza mai greu si observa mai greu adevaratele valori . Dar o sa fie o zi in care poate o sa se simta la fel , chiar daca nu se da cu fond de ten , si atunci cred ca se va gandi la tine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca se va gandi la mine. Niciodata nu o sa se gandeasca la mine :-?? (si da, chiar sunt cea mai negativista persoana pe care o cunosc..la naiba)

      Ștergere
  4. Este greu pentru ca probabil el este egoist si se gandeste numai la cum sa-i fie lui bine.Probabil ca nu te va intelege niciodata pentru ca nu a incercat,si chiar daca va incerca,nu are cum sa se puna in pielea ta din moment ce nu a trecut niciodata prin asta..Probabil va veni si ziua aia in care se va gandi la tine si isi va da seama ce a pierdut.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..