marți, 5 februarie 2013

Am doar 18 ani..

 
       Imi contura cu varfurile degetelor fruntea in forme concentrice, usor nedefinite. Ma privea si reusea sa imi transmita multe fara sa spuna defapt nimic. O stiam de mult timp, dar aia era prima clipa cand simteam ca defapt noi doua avem acelasi suflet.
       - Ar trebui sa imi promiti ca te vei mai comporta niciodata ca o idioata.
       - Hm..
       - De azi poti fi oricine vrei sa fii. Sa nu iti pese de nimeni si de nimic. Nu iti impune limite, nu ai nevoie de asa ceva. Gandeste-te mai intai la tine si apoi la ceilalti. Ai grija sa fii persoana care vrei tu sa fii, si nu pe cea care o vor ei. Incearca sa inveti sa te iubesti. Iti amintesti la ce concluzie ai ajuns acum cateva zile, nu?
       - ...
       - Iubirea este raspunsul la toate intrebarile. Si pentru ce trebuie sa pui intrebarea, daca tu ai deja raspunsul?

     A fost ziua mea si nu m-au lasat singura. Colegii ma suporta, si parca toata lumea ma accepta asa cum sunt. Incep si sa imi confund idealul cu realitatea. De ce am impresia ca viata mea se apropie ametitor de repede de "perfectiune"? Mi-am dat seama ca nu vreau asa ceva. Nu vreau ca viata mea sa fie perfecta. Nu vreau sa ma simt 100% fericita.
    Eu din melancolie creez. Eu reusesc sa transform durerea in versuri, scrumul in ganduri, speranta in lacrimi. De o saptamana nu am mai scris nimic. Din bucurie si zambete nu reusesc sa creez nimic.
    Ma simt fericita si cred ca starea asta o sa ma distruga. E ca si cum ai avea la dispozitie cele mai sofisticate, stralucitoare si uluitoare pasteluri, si tot ceea ce reusesti sa schitezi pe panza este un peisaj pustiu de iarna. Care mai e rostul?..

    Am 18 ani si ma simt fericita. Si mi-e frica.

  A.

 

24 de comentarii:

  1. Nu exista perfectiune.
    La multi ani! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista nici macar felul ala de perfectiune subiectiva?:D
      Multumesc >:D<

      Ștergere
  2. Si mie mi-e frica atunci cand vad ca mi se intampla lucruri bune. Ma sperie faptul ca intr-o zi ar putea sa dispara aceasta bucurie. Dar incerc sa ma bucur de moment, sa traiesc in prezent. Nu poti sa te intristezi cand ai toate motivele sa fii fericita. Si daca te gandesti bine, sigur o sa vezi ca nu e totul perfect. Mereu e loc de mai bine. :)
    Enjoy the moment! La multi ani! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult >:D<.. hmmm.. prezentul ma cam sperie..e mult prea roz :D

      Ștergere
  3. M-am lovit și eu de asta... nu scriam nimic pentru ca îmi era prea bine și pentru ca toată inspirația venea din lacrimi. Dar o sa vezi ca odată depășita bariera vei reuși sa creezi versuri și din zâmbet nu doar din scrum.

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. E normal sa iti fie frica.:D Nu cred ca ar mai avea farmec viata asta daca am stii dinainte ce urmeaza sa ni se intample ...

    18 ani ... La multi ani frumosi!!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti. Iti spun sa fii fericita! nu are importanta cat dureaza asta, doar fii fericita!! sunt sigura ca viata te va purta si pe carari pe care vei tanji dupa o picatura de fericire, asa ca profita de fiecare moment care te face sa zambesti!
    Asa cum ai spus si tu, iubirea e raspunsul la toate. Iti doresc sa ai parte de iubire adevarata. sa fii mereu inconjurata de prieteni adevarati si de oameni care sa te iubeasca frumos, asa cum meriti! :)
    o sa gasesti inspiratie si in lucruri frumoase, trebuie doar sa ai rabdare. scrie cu sufletul!
    nu exista perfectiunea, dar eu cred ca perfectiunea e in lucrurile care ne fac fericiti. asa ca ai grija de lumea ta perfecta! :)

    Inca o data, la multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc >:D< o sa am grija..promit..desi parca stiu ca intr-o zi nimic nu va mai fi la fel.

      Ștergere
  5. Mie imi e frica pentru cand o sa implinesc 18 ani. Imi place sa stau acasa, la mami si la tati, fara servici, nimic stresant :3
    La multi ani!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc >:D<..
      Pai..tuturor ne vine timpul sa plecam de acasa, sa incepem o viata independenda.. nu? :D

      Ștergere
  6. N-ai de ce . Esti fericita , si eu stiu ca fericirea e mai buna decat tristetea , in concluzie , devoreaza cat poti de mult aceasta fericire fiindca e posibil sa mai vina zile in care sa tanjesti dupa ea .
    18 fericiti !:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Eh... lasa , ca fericirea e mai buna decat tristetea . E posibil sa vina zile mai putin fericite si sa tanjesti dupa starea de acum , in concluzie , devoreaza cat poti de mult aceasta fericire .
    18 fericiti ! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulţi,mulţi,mulţi ani şi să fii fericită,nu supărată!Să nu te schimbi pentru că aşa vor alţii,ci doar dacă tu simţi că ai nevoie de acea schimbare!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani iubita!<3 primul lucru care mi-a venit in minte cand am vazut titlul a fost melodia aceea, am doar 18 ani, sunt nebun, iubesc si nu am bani! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa <3 imi place mult melodia, de vineri o ascult fara sa ma mai pot opri ;))

      Ștergere
  10. La multi ani!
    Tot binele din lume sa se adune in jurul tau .

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani ! cu intarziere. te pupp

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..