miercuri, 9 ianuarie 2013

Puzzle / bucati de sticla


    E ciudat sa fii o enigma chiar si pentru tine. Mi-ar placea sa cred ca nu toti oamenii traiesc cu sentimentul asta in suflet. Si totusi.. aseara Denisa impreuna cu un amic m-au ajutat sa imi dau seama putin din ce sunt.
   
    E ca si cum mastile astea sub care tot incerc sa ma ascund ar fi parti din mine. Eu trebuie doar sa asamblez acest puzzle, sa incerc sa ma regasesc. Dar cum poti rezolva un puzzle incomplet?..
    Ceva imi spune ca voi reusi, dar parca imi este teama ca nu voi mai avea pentru ce sa lupt dupa. Dar stiu ca ideea asta este total nepotrivita, mereu vor exista motive ca sa mergi inainte. Si totusi.. sentimentul de teama se amplifica. Mi-e frica de mine? Ce naiba.. sunt o fiinta rationala, am un creier care ar trebui sa ma asculte si de care este neaparata nevoie sa ma folosesc. Hai, putin curaj!
    Imi amintesc ce ne tot spunea profesorul de biologie din clasa a IX-a : "Adevarata putere inseamna sa crezi in tine atunci cand nimeni nu o mai face". Poate are dreptate. Incep sa cred ca fiecare fiinta este puternica in felul ei, ca suntem capabili sa facem tot ceea ce ne dorim daca vrem cu adevarat si este un lucru care tine in mare parte de noi.. hm.

    Copilul m-a dezamagit. Am aflat un detaliu care m-a deranjat foarte tare. Mi-am promis mie ca nu mai ma bag in seama cu el niciodata. Gata.. nu te mai gandi la el, nu te mai gandi la el, nu te ..
   
    Hmmm. Doar ganduri la intamplare prin capul meu la ora asta.

    Si totusi.. schimbarea..

    "Oare cum sa ma oglindesc in crapaturi de sticla? Cum sa invat sa ma iubesc in cioburi?"..


   Poate putin din Anemona..

12 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa spun , in primul rand bucura-te pentru ca ai prieteni care-ti sunt alturi..Intr-o zi te vei simti completa dar e nevoie de rabdare . Nu stiu ce sa spun , ce-ar fi Anemona fara masti , cum esti tu ?
    Iar despre copil..tu stii care decizie e mai buna..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Copil nu mai comentez nimic, invat sa fiu indiferenta.. intr-o zi o sa imi si iasa. M-a dezamagit prea tare, am aflat ieri ceva si..nu stiu, e mult prea aiurea.
      Anemona fara masti trebuie sa existe.. puterea nu trebuie sa fie doar o masca :(

      Ștergere
    2. Si cum e Anemona cea fara masti ? Te-ai gandit vreodata ca poate mastile alea esti chiar tu , ca poate , impreuna au creat o Anemona pe care tu inca nu ai cunoscut-o ?
      Daca aceea esti tu ? Fara masti , fara iluzii ?

      Ștergere
    3. Nu cred ca exista asa ceva :-??

      Ștergere
  2. Ma bucur ca te-am ajutat, scumpo:*. Cateodata e mai buna o prietenie la distanta decat una de care ai parte in fiecare zi langa tine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii.. am multi prieteni si sunt norocoasa ca te numeri printre ei >:D<

      Ștergere
  3. Băieţii sunt schimbători.De aceea te-a dezamăgit el..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu..a facut ceva care m-a deranjat foarte tare, si nu are legatura cu respingerea sau vreo schimbare. Un "micut" gest..

      Ștergere
  4. Eu cred ca ar trebui sa ai incredere in tine si sa te iubesti si "in cioburi" chiar daca pare greu...

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..