duminică, 6 ianuarie 2013

Nu stiu ce titlu sa pun


   Nu mai dorm. Nu mai vorbesc. Nu mai visez. Nu mai scriu. Nu mai mananc. Nu pot nici macar sa mai plang.
   Nu stiu ce se intampla cu mine.
   E o zi oribila si tot ce fac e sa privesc tavanul. Stau si privesc tavanul si ma intreb ce caut aici - in viata asta, in corpul asta, printre oamenii astia.. sunt doar un suflet pierdut.
   Am nevoie de o pauza.
   Am nevoie sa renunt pentru o perioada la blog. La tigari. La alcool. La mine - asa cum ma stiam.

   Imi pare rau.

   Ma duc sa o "caut" pe Anemona.

20 de comentarii:

  1. Cunosc senzatia..e ca si cum ai vrea ceva dar totul te deranjeaza si te scoate din sarite.
    Poate e bine sa iei o pauza de la tot ce inseamna lume, asta te va linistit si te va readuce pe linia de plutire

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe poezia și postarea! Ia stai... cum să renunți la blog? :O
    Sper ca măcar să-ți prindă bine această pauză și să revii mai optimistă și mai încrezătoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu toţii mai avem astfel de zile,dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la blog!No way,Anemona,nuu!!Tu te descarci aici,şi noi suferim alături de tine.Eu cred că blogul acesta este ca un apărător al inimii tale.Poate pentru o perioadă ar fi indicat să stai departe,dacă asta simţi,dar te rog ca această pauză să nu fie definitvă,OK?Avem nevoie de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( Mi-am dat seama ca e cam multa tristete pe aici. Nu va fi o pauza definitiva, fii fara grija! Am nevoie de voi :D

      Ștergere
  4. Nu pleca, îți face bine această lume! Crede-mă!

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce pleci? Nu vreau sa pleci. Nu trebuie sa pleci. Locul tau e aici printre noi. Ce ar fi sa o lasi pe Anemona? Tu nu esti Anemona. Doar pretinzi ca esti Anemona. Scumpo, nu incerca sa fii cine nu esti. Fi tu, Sorina, roscata draguta pe care o cunosc eu. A fost o zi urata si pentru mine. Dar nimic nu se rezolva prin "Renunt momentan. Ma intorc". Nu fa asta. Nu intotdeauna e drum de intoarcere. Ramai aici cu noi!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locul meu este aici, dar nu asa.. in postura asta. Vreau sa aflu daca "Anemona" e doar o masca, sau poate o parte din mine.

      Ștergere
  6. :(( Sper sa te intorci curand pentru ca tu faci deja parte din mine si mi-ai lipsi prea mult.. Mult succes in gasirea Anemonei , Anemona e in tine !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper sa gasesti ceea ce cauti si sa gasesti si linistea intre timp...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa o gasesti curand pe ea, asa cum era inainte si sa te intorci curand si pe blog, deoarece articolele tale erau unele de suflet. Oricum fericirea ta este mai importanta decat ele acum, macar sa iti gasesti un alt drum pentru a ajunge cine iti doresti si pt a fi relativ mai implinita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce naiba oameni buni? De ce incercati sa ii bagati ganduri in cap cu forta? Cum ca ii e mai bine aici si se descarca,si e in lumea ei. Toti trebuie sa fim in lumea reala. Nu castigati nimic daca va ascundeti intre 4 pereti, in fata unui obiect patrat stralucitor (monitor, pentru cei...) si sa va scrieti gandurile unor necunoscuti.

    E mult mai bine sa ai prietenii langa tine, sa vorbesti cu ei si ei la randul lor sa se destainuie tie (totusi trebuie sa ti-i alegi cu grija). E altceva cand esti cu adevaratii! prieteni si ei te inteleg si te ajuta (daca pot). Aici pe blog cu ce o ajutati? Cu niste "te inteleg... stiu cum e... mergi mai departe ca va fi bine". PE NAIBA! Daca tot stati pe blog-uri facute de oameni pe care nu ii cunoasteti si va afisati suferinta pe acele blog-uri... ghiciti ce veti avea dupa aceea : tot suferinta, pentru ca nu va veti simti mai "liberi" :).

    Astept oamenii care ma vor contrazice. Mereu sunt cativa undeva.. :>

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..