miercuri, 19 decembrie 2012

Sunt fericita?


   Fericirea inseamna nepasare?
   Pentru ca serios ca acum nu imi mai pasa.. nu mai imi pasa. Nu stiu.
   Dar oare fericirea inseamna indiferenta?
   Nu stiu daca trebuie sa fim atenti la ceilalti sau sa traim doar pentru noi. Habar nu am. Credeam ca sunt omul cu raspunsuri la toate intrebarile (cu mici mici exceptii).. dar nu exista asa ceva.
   
   Credeam si ca durerea ma face fericita, pentru ca durerea ma facea sa ma simt umana, sa ma simt.. vie.
   Mi-e teama ca voi reveni la "vechile obiceiuri". Ca intr-o zi ma voi trezi si voi realiza ca mi-e dor de ceea ce am fost, ca imi lipseste ceea ce faceam.. in clipa cand voi realiza aceste lucruri, imi voi da seama ca Anemona e doar o iluzie. Si o sa doara.. ca naiba. O sa doara mai tare decat durerea fizica pe care mi-o provocam acum un an.

   Dar acum oare sunt fericita?
   Nu cred.. poate sunt doar inconstienta.

 Anemona.

12 comentarii:

  1. Indiferenţa după mine este opusul iubirii.Şi cred că în unele cazuri..da,fericirea înseamnă indiferenţă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci fericirea inseamna uneori ..opusul iubirii? Ah, nu sunt logica la ora asta :(

      Ștergere
  2. Se zice ca adevaarata fericire e doar o clipa si ca de-a lungul vietii nu toti reusesc sa atinga aceea clipa.Si se mai spune ca fericirea care te satisface pe deplin nici nu e fericire,trebuie sa-i dai alt nume...
    :*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranţă fiecare om e fericit în felul său, chiar dacă îşi dă sau nu seama. Teorii despre ce înseamnă nu îţi voi da pentru că fiecare percepe fericirea în felul său, însă eu cred că eşti fericită şi dacă mă contrazici, atunci gândeşte-te la blog - unde presupun că-ţi face plăcere să scrii - şi la noi, cititorii, care-ţi devorăm postările. Dacă nici asta nu te face ferită, atunci imaginează-ţi o lume în care este pe gustul tău. But never stop smiling! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) O lume pe gustul meu? Cred ca ar fi cosmarul multor dintre voi :D daaar e o idee draguta :D

      Ștergere
  4. Frumoasă postare. Eu mă simt fericită atunci când simt o senzație strantie în stomac și îmi vine să îmbrățișez orice postare. Diriga spunea: „Fericirea se găsește în lucruri mici.” Eu acolo o caut. Dar, dacă tu crezi că fiind indiferentă ești fericită, fii indiferentă. Fă tot ce poți pentru a fii fericită. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :* am trait si eu sentimentul ala, si incepusem sa imbratisez un coleg si se uita saracul cam ciudat la mine :)) dupa am sarit pe colege.. nu sunt sanatoasa, dar a trecut :D

      Ștergere
  5. Ei bine, daca poti sa fii indiferenta si sa zambesti cu tot sufletul atunci da.Dar daca zambesti doar asa involuntar sau cand zambesti simti ca inima e trista atunci nu e fericire.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca depinde de la o persoana la alta.. Cateodata imi doresc sa fiu indiferenta , cateodata chiar sunt , dar nu-mi place , cred ca toti avem nevoie de iubire si cred ca trebuie sa ofer iubire daca vreau iubire.
    De multe ori iubim in tacere ,numai sufletul nostru stie cat iubim pe cineva , si cu toate astea , desi durerea are locul ei.. clipele de fericire isi merita lacrimile . E doar parerea mea , indiferenta..hm , e ca o gura de aer cateodata , sunt zile in care asa brusc ma simt indiferenta dar apoi revin la adevarata eu . Cred ca asa si tu , poate maine o sa-ti pese iar ..sau poate nu . Oricum , doresc ca ceea ce-ti doresti sa se implineasca .
    P.S : Ninge la Constantaaa ! >;d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uuu:x si aici ninge acum <3..
      Multumesc mult pentru urare :x si eu sper ca dorintele sa ti se indeplineasca

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..