marți, 25 decembrie 2012

Multumesc Copil..


    Multumesc Copil. Multumesc pentru ca mi-ai spus tot ce crezi despre mine, tot ce te deranjeaza.. multumesc pentru ca ai fost mult prea sincer, si pentru ca m-ai facut sa vad adevarul chiar daca poate am platit un pret mult prea mare pentru asta.. si iti multumesc pentru lucrul pe care nu il reusise nimeni inaintea ta: mi-ai dat un motiv sa ma schimb, unul real..
     M-ai sfatuit sa nu mai beau atat de mult si am inteles. Am avut perioade acum ceva timp cand credeam ca doar bautura ma ajuta sa scriu, si atunci (spre rusinea mea) pot spune ca am capatat o oarecare rezistenta. De fumat m-am apucat doar din dorinta de a ma integra intr-un grup oarecare dar si pentru ca bunicul meu a fumat si intr-un fel mi-am dorit din tot sufletul sa fiu ca el, sa fac ceva care sa imi aminteasca de el..
    Sunt prefacuta pentru ca mi-e teama ca oamenii isi vor bate joc de mine oricum, si daca isi bat joc de ceea ce cred ca sunt nu ma deranjeaza, dar daca ma resping pentru ceea ce sunt.. aici e problema. Mereu mi-a fost teama ca nu voi fi suficient de buna pentru cei din jurul meu.
    Ai avut dreptate, gandirea mea pesimista ma distruge si ii distruge si pe cei din jurul meu. Trebuie sa schimb asta cat mai repede, altfel o sa imi ratez o mare parte din viata conturand un scenariu pentru un film pe care nu il voi trai niciodata.
   
    Si totusi.. cum poti sa ma sfatuiesti sa renunt la blogul asta? Cum as putea sa ma dezvat sa mai scriu (sau cel putin cum as putea sa ma dezobisnuiesc sa scriu asa)? Tu chiar crezi ca asta ma va ajuta sa devin o alta persoana?.. Daca ma gandesc mai bine sa ma las de scris ar fi o dovada ca am devenit alta persoana, dar..
    Uite! Am reusit sa nu ma mai ating de bautura si tigari de cateva zile, si nu simt nimic special. Poate e prea scurt timpul, habar nu am. Dar chiar nu simt nimic special. De scris in schimb.. am stat pe blog parca mai mult decat in oricare alta zi. Nu inteleg ce se intampla cu mine, e o dorinta imposibil de controlat si mi-e teama ca nu ma vei intelege. Asta e dependenta.. de scris?! Ai mai vazut vreodata asa ceva?

     Uita-ma pe mine in ziua de Craciun, scriind randuri pe care inca mai sper sa nu le citesti niciodata. Si totusi.. refuz sa cred ca e un Craciun trist. Oamenii se gandesc la mine. M-au sunat multe persoane, cand puteau doar sa imi trimita un mesaj copiat de pe internet.. oamenii se gandesc la mine. Nu pot fi toti politicosi. Aici sper sa fi gresit..
     Cu siguranta nu e un Craciun trist. Am prieteni, am familie, zambesc, acum am si un motiv sa ma schimb.. de ce as avea nevoie de altceva?!

Anemona.

27 de comentarii:

  1. Sfaturile unui copil sunt cele mai sincere,şi uneori sunt şi corecte.Frumos post!Să ai un Crăciun fericit!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun Fericit si tie! ♥♥♥♥♥♥♥♥
    Ce postare sinceraaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc <3.. da.. cand esti tratat cu sinceritate ai tendinta sa tratezi la fel la randul tau :D

      Ștergere
  3. Minunată postare ^^
    Crăciun fericit!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.. desi nu stiu ce ti-a atras in mod placut atentia :-s.. doar m-am descarcat..
      Craciun fericit si tie :*

      Ștergere
  4. Vezi? Ştiam eu că o să te simţi bine de Crăciun <3
    Te-am pupat! Sărbători fericite :* :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar pentru ce sa te schimbi? Esti sigura ca te-ar place daca ai fi altcineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu..dar daca nu incerc nu voi sti niciodata. Si crede-ma ca merita sa incerc..

      Ștergere
    2. Te cred... desi e clar ca simti tu pentru el nu are cum sa fie reciproc, daca el te vrea ALTFEL...

      Ștergere
    3. Dar daca o sa fie vreodata altfel atunci poate va fi reciproc

      Ștergere
  6. Nuuu :| . Cum sa renunti la scris ? Vrea bataie copilul asta-l tau ? Daca mai spune asa ceva sa-i zici ca tu ai aici departe niste persoane care te iubesc si care nu ar renunta niciodata sa te citeasca . Ma bucur ca te-a facut sa nu mai bei si sa nu mai fumezi , de mult sper asta pentru tine , chiar ma bucur !
    Si desigur ca multe persoane se gandesc la tine ! Hai ca nu-i chiar asa rau ! Poate ca suntem tristi si dezamagiti dar poate ca asta e din cauza noastra in primul rand..poate ca avem persoane alaturi dar nu suntem atenti sa la observam.
    Craciun fericit draga Anemona , te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se refera ca imi face rau sa gasesc si sa scriu asa ;)).
      Multumesc enorm pentru comentariu >:D< iti iubesc comentariile, si chiar te consider prietena..chiar daca una virtuala. Craciun fericit si tot ce iti doresti :*

      Ștergere
  7. Craciun fericit ! >:D<
    Apoi, sa nu renunti la scris! Nu multi pot scrie, nu multi sunt in stare sa-si asterne gandurile si sentimentele pe hartie, iar daca tu poti, nu renunta. Poate te-a sfatuit bine in legatura cu bautura si tigarile, dar nu cu scrisul. Cel putin, asa vad eu.

    Schimba-te daca tu simti ca trebuie sa te schimbi, nu pentru ca el simte ca tu ar trebui sa fi altcineva sau sa fi in alt fel. Nu te cunosc, nu stiu cum arati, dar din postarile tale reiese doar ca esti minunata ! Ca esti perfecta exact asa cum esti, cu imperfectiuni - am invatat in timp ca nimeni nu e perfect fara imperfectiuni (fara ticuri nervoase, fara obiceiuri proaste, fara mici defecte). Nu te cunosc, dar te simpatizez. Daca el nu e in stare sa te placa asa cum esti, atunci nu-i destul de bun pentru tine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caciun fericit :*. Da..poate ai dreptate..nu stiu, nu toate sfaturile pot fi bune.
      Si eu simt ca trebuie sa ma schimb. Din dorinta de schimbare s-a nascut blogul..deci iti dai seama, am ceva de cand incerc.. mi-ar placea insa sa ma vada asa cum sunt :D.

      Ștergere
    2. Ar fi un bleg sa nu vada cum esti tu de fapt ! Si schimbarile sunt grele, stiu, cam din vara asa incerc si eu sa schimb ceva si merge tare greu :)) Dar am incredere c-o sa reusesc candva.

      Ștergere
    3. Hei, eu sunt aia bleaga :D. O sa vezi.. schimbarea vine cand iti doresti (si iar imi dau seama ca sunt buna la dat sfaturi, dar la aplicat.. 0)

      Ștergere
  8. Un Craciun(sau ce a mai ramsa din el)superb iti doresc.
    P.S:In primul rand trebuie sa te schimbi pentru tine nu pentru altcineva!
    Pupici dulci!>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc >:D<.. ai dreptate.. pentru mine.. asta este si motivul principal :D

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..