luni, 17 decembrie 2012

Aura de neincredere?


    Fiecare om are chipul pe care il merita. Te-ai gandit vreodata la asta?..

    Am vazut de multe ori oameni urati cu sufletul. Intunericul din ei m-a speriat, si deseori am reununtat. Dar au fost si persoane pentru care mi-as fi dorit sa pot face ceva, si am incercat sa lupt.. dar totul a fost in zadar.
    Nu poti ajuta pe cineva care nu vrea sa fie ajutat. Nu poti ajuta o persoana limitata, o persoana care nu are incredere in ea, o persoana care nu e in stare nici macar sa ofere un zambet.. Este imposibil sa iti schimbi trasaturile, dar sa iti infrumusetezi chipul cu un suras este uneori atat de usor! Acum am inteles asta.
    Sunt limitata (sau eram, nu stiu..). Totata viata mi-am spus ca nimeni nu s-ar uita la mine, ca nu merit nimic, ca e prea devreme pentru ca sa incep sa traiesc, sa ma bucur de prezent.. baliverne! M-am plictisit. Cum zicea si O. Paler,  "Asteptarea iti da doar impresia ca faci ceva". Tot ce se intampla este ca mori incet, timpul nu asteapta pe nimeni.. am doar 17 ani, nu 100.. ar trebui sa invat sa traiesc.

    Mi-am invaluit chipul intr-o aura de neincredere si acum imi este aproape imposibil sa scap de ea. Si ce ma doare cel mai tare este ca e doar vina mea.. ceilalti m-ar fi acceptat oricum, prea putini sunt cei carora le pasa cu adevarat!

   Anemona.

16 comentarii:

  1. frumoasa postare ca de obicei:p
    traieste clipa:*

    RăspundețiȘtergere
  2. E lege:nu tebuie să ai încredere în oameni,aşa că e bine că te-ai învăluit în această aură!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,corect.Nu poti ajuta o persoana care nu vrea sa fie ajutata,insa te poti ajuta TU pe tine ! pupici scumpa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :*:* Ai dreptate, ne putem ajuta doar pe noi..pe ceilalti doar ii influentam

      Ștergere
  4. Frumos spus :). E adevărat, eşti frumos doar dacă şi în interior eşti frumos. Şi da, chiar trebuie să-ţi trăieşti viaţa pentru că de-ia e doar o singură viaţă :P.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toata lumea are defecte,incearca sa-ti recastigi increderea in tine>:D<..motiveaza-te:)..Cat despre cei care nu vor sa fie ajutati..chiar nu poti face nimic,eventual sa incerci,poate peste ceva timp o sa se gandeasca la sfaturile primite:d...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incredere in mine nu am avut niciodata..trebuie sa mai lucrez la asta :-s

      Ștergere
    2. Pai ar trebui sa incepi sa ai putina de tot...sau sa ai pe cineva care sa-ti spuna ca poti sa faci un lucru sau altceva!..Te asigur ca vei fi motivata:*

      Ștergere
    3. Da..cred ca ai dreptate.. :-s..sunt multe persoane care imi spun asta dar din pacate nu le ascult mereu

      Ștergere
  6. Sunt persoane care nu vor sa fie ajutate poate pentru ca le e greu sa primeasca ajutor din partea altor persoane si vor sa se descurce singure.
    Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa care trece pentru ca nu se mai intoarce.Si eu zic ca ar trebui sa lucrezi la increderea in tine.Nici eu nu aveam incredere in mine inainte,dar treptat am invatat sa am.
    Mult succes scumpo.Te pupic dulce!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai reusit sa ai incredere in tine >:D< esti o persoana minunata

      Ștergere
  7. Stiam ca esti o persoana demna de admiratie , felicitari pentru tot ce-ai realizat pana acum , pentru ca ti-ai dat seama ca viata chiar trebuie traita . <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru comentariu >:D< m-ai facut sa zambesc

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..