marți, 20 noiembrie 2012

..si atunci am plans!


   Mi-am ondulat parul, incadrandu-mi chipul cu niste bucle cuminti.
   Mi-am conturat ochii cu albastru (creionul meu preferat), si eu au parut mai patrunzatori ca niciodata.
   Mi-am acoperit buzele cu un strat rosu, fin.
   M-am dat cu parfumul meu preferat, si parca am simtit cum pielea imi vibreaza la atingerea picaturilor reci..
   M-am incaltat cu tocuri si m-am imbracat cu cea mai frumoasa rochita pe care o am.  
   Si.. si m-am privit in oglinda.
   Si atunci mi-am dat seama ca nu voi fi niciodata suficient de buna pentru el, pentru ei, pentru mine..
   Si atunci.. atunci am plans.

  Anemona.

29 de comentarii:

  1. Prostii! Tu te vezi altfel, si te vezi prost. Si nu trebuie. Ai o viziune pesimista asupra ta, si asa crezi ca te vad si ceilalti. Nu inseamna ca tu nu esti suficient de buna pentru el, pentru ei. Inseamna ca ei nu sunt suficient de buni prentru tine. Tine capul sus si fii puternica!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai.. mereu m-am vazut printr-o latura pesimista.. nu stiu, asa sunt eu :-??

      Ștergere
  2. Denisa are dreptate. Daca tu nu ai incredere in tine cum te astepti sa fii buna pentru altii? Macar de dragul lui incearca sa te vezi altfel. Azi un zambet, maine doua si in timp te vei trezi ca te plac mai multi oameni decat credeai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu..tu ai aplicat vreodata sfatul asta? A functionat? :-s.. ca la mine parca nu merge.. sau poate nu m-am straduit eu suficient

      Ștergere
    2. Am aplicat si a functionat, dar am facut aceeasi greseala. Nu am atras atentia cui doream si am revenit la vechea atitudine. Insa uite, ne ai pe noi, te sustinem cu totii, nu te mai desconsidera. Toata lumea are defecte, dar si calitati. Esti inca un copil, ai totul inainte, dar daca vrei ceva, intinde mana cu ambitie si curaj ca sa si iei. Altfel vei pierde multe sanse si vei continua sa plangi. Totul trebuie sa vina din interiorul tau.

      Ștergere
    3. Tibi are dreptate. Ne pierdem speranta pentru ca vedem ca nu atragem atentia cui vrem noi. Trebuie sa invatam si sa acceptam ca in jurul nostru nu e o singura persoana. Trebuie sa incepem sa credem ca, oriunde, oricand, cineva se gandeste la noi, ne scrie pe coperta caietului numele in ore si ne viseaza seara de seara. Macar aceste ganduri trebuie sa ne faca sa zambim:).

      Ștergere
    4. @Tibi.. cred ca ai dreptate. Dar uneori chiar ma doare atat de tare sa il vad zilnic, ca uit sa mai zambesc.. poate ar trebui sa il ignor, sa invat sa nu imi pese.
      @Denisa.. sper sa imi dau si eu seama ca nu e doar o singura persoana prin preajma. Gandurile pe care le-ai scris m-au facut sa zambesc.. daaar.. nu cred ca se gandeste nimeni la mine.. nu in felul ala :D

      Ștergere
    5. Nu trebuie sa se gandeasca intr-un anumit fel. Felul se dobandeste cu timpul. Aminteste-ti mereu asta!

      Ștergere
    6. Da, ar trebui sa il ignori, poate asa isi va da si el seama ce pierde. Si totusi, cred ca sunt oameni care se gandesc la tine in felul ala, doar ca nu au curaj sa iti spuna, mai ales pentru ca tu esti axata pe unul singur. Nu ar strica sa le zambesti si altora asa cum ii zambesti lui, crede-ma! Nu are ce sa ti se intample rau, cum spune Denisa, felul se dobandeste cu timpul, dar trebuie sa si acorzi timpul ala.

      Ștergere
    7. @Denisa.. o sa incerc.. dar inca nu mi-am dat seama daca e posibil (sau e destul de usor) sa schimbi o parere deja formata..
      @Tibi.. daca nu ii pasa si il ignor, doar eu sufar - la concluzia asta am ajuns. Acum imi doresc doar sa ma schimb (sa devin persoana aia care am vrut mereu sa fiu, sa fiu Anemona) si dupa.. dupa probabil ma voi consola ca m-a refuzat, dar doar atunci..

      Ștergere
  3. Esti suficient de buna pentru noi . Mie imi placi asa cum esti , si sunt convinsa ca esti si foarte frumoasa , dar stii cum se spune , ai alesul tau acolo undeva . Si stii , niciodata sa nu crezi ca nu esti suficient de buna pentru ca nu arati in nu stiu ce fel , nu o sa fi suficient de buna pentru ca gusturile variaza , pentru ca nu o sa ii impaci niciodata pe toti si pentru ca pur si simplu unele suflete nu se pot atrage..indiferent cat de frumoasa e privelistea din fata ochilor sau vorbele sau sau sau..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca sunt frumoasa, niciodata nu mi-a zis nimeni asta (mint, mi-au mai zis..dar nu i-am ascultat niciodata).E ciudat ca mereu m-am vazut diferita, dar nu in sensul bun al cuvantului..

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu avem nevoie de confirmarile celor din jur!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mami, parca mi-e dor de blogspot.
    Revenind, parca ti-e frica de tine, mai! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai.. ce mai astepti.. blogul va fi mereu al tau.. hai inapoi :o3
      Frica de mine? Hmm.. putin :D

      Ștergere
  7. Nu crezi ca esti cam aspra cu tine?:(
    Esti speciala ..atat de speciala..si ,eu am spus de nenumarate ori aceeasi chestie,insa poate ar trebui sa fi mai increzatoare.Bineinteles ca esti suficient de buna..poate nu pentru el..dar ESTI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt.. trebuie sa mai slabesc, nu am parul suficient de roscat, ochii suficient de negri.. eu nu ma vad buna pentru mine :(..
      Stiu ca sunt diferita, mereu am urat asta.
      Multumesc pentru comentariu si pentru ca esti aici >:D<

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..