joi, 1 noiembrie 2012

Idealului meu masculin.


     L-as iubi pentru ca atunci cand lumina calda a rasaritului ar desena conturiri dulci pe peretii camerei mele, el mi-ar da un mesaj in care mi-ar ura o zi buna si m-ar intreba ce fac, aratandu-mi ca ii pasa.
     L-as iubi pentru ca mi-ar citi mereu poeziile si incercarile (uneori esuate) de proze, pentru ca in unele nopti m-ar privi confuz vazand cum scriu si rup paginile de parca as fi nebuna, chiar daca el nu ar intelege acea lupta aparent tacuta cu materia.. l-as iubi pentru ca mi-ar fi si muza si critic.
     L-as adora pentru ca uneori m-ar surprinde daruindu-mi o simpla orhidee, stiind ca nu imi plac trandafirii (pentru ca sunt atat de des daruiti, atat de comerciali, pentru ca aia din magazine nu au spini, etc.). M-ar surprinde si cand mi-ar aduce un manunchi de liliac intr-o zi de primavara, oferindu-i tente de eternitate unei clipe aparent banale.
     L-as iubi cand as vedea o sclipire de invidie in ochii prietenelor mele, cand ele mi-ar sopti putin socate "se vede ca te iubeste, esti o norocoasa..".
     L-as diviniza pentru ca el ar fi mai inteligent ca mine, pentru ca m-ar uimi in fiecare zi cu vastele lui cunostinte si mi-ar modela caracterul, facand din mine femeia perfecta pentru el.
     L-as iubi pentru ca ar intelege conceptul de "libertate" si in unele momente m-ar lasa sa fiu singura si mi-ar acorda timp doar pentru mine.
     L-as iubi pentru ca ar avea rabdarea sa ma invete ca fiecare fiinta umana are demonii ei si pentru ca la randul lui i-ar accepta pe ai mei asa cum i-as accepta si eu pe ai lui. L-as iubi pentru ca ar iubi-o pe Anemona.
     As adora faptul ca alaturi de el ma simt in siguranta, iar in momentele cand m-ar lua in brate as simti ca toata lumea imi apartine.
     Si jur.. jur ca l-as iubi daca nu ar mai fi atat de copil (nu pot sa cred ca am spus asta).  

                                 

10 comentarii:

  1. Ai un ideal masculin foarte simpatic,dar uneori e mai bine sa nu ai un ideal masculin ,ci sa oferi celui care te place sansa sa fie el insusi ,sa-ti arate ca poate poti iubi unele defecte ale lui,fara de care o sa ajungi sa nu mai poti trai.In momentul in care stii exact ce vrei sa faca partenerul,nu numai ca nu vei mai fi surprinsa placut,ci unui baiat ii va fi imposibil sa intruneasca toate calitatile pe care tu le doresti la el,iar daca le intruneste probabil ca i-ar fi oricum frica sa incerce sa te cucereasca el nefiind constient cu adevarat de cate calitati are si cat de mult poate impresiona prin niste gesturi mici.Oricum ,o postare foarte frumoasa si intr-un fel sensibila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-as da o sansa cui ma place, daca l-as putea uita pe el.. cred ca mereu incerc sa regasesc ceea ce am scris mai sus in fiecare baiat care imi atrage atentia in "felul ala"..
      Ma bucur enorm ca ti-a placut postarea>:D<

      Ștergere
  2. Dumnezeu sa trimita in calea ta idealul tau masculin ! Frumos , n-am ce sa spun !:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa ai parte de un astfel de baiat sau sa fie pe jumatate cum iti doresti tu..atata timp cat te va iubi,celelalte vor conta mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut ideea de a fi:
    - mai inteligent; pentru tine
    - mai placut; pentru tine, prin intermediul prietenelor
    - mai relaxat; tot penru tine ideea de libertate
    - copil - cu totii, cred ca in momentul in care iubim suntem sau ne place sa fim copii
    O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucurc ca ti-a placut si te mai astept pe aici, o zi frumoasa si tie!:D

      Ștergere
  5. Pui mic.
    Cate schimbari ai facut.
    Se vede ca nu am mai intrat pe aici.
    Shit.
    Well...a...
    Idealul tau e genial.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place :o3..ar fi genial si daca ar exista..

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..