duminică, 4 noiembrie 2012

Dupa 3 ani..


     Aseara ne-am intalnit toti colegii de generala. Dupa 3 ani.. iar eu nu am vrut sa merg pentru ca a venit si acel coleg pe care l-am adorat timp de 3 ani, care a fost un fel de obsesie pentru mine, pentru care m-am mutat de la liceul la care eram in clasa a 9-a (desi nu as recunoaste asta niciodata).. hai sa ii spunem Gb. Nu imi vine sa cred ca pana acum nu am vorbit despre el.. probabil ca incet incet am realizat ca unele vise raman doar niste ganduri care nu se vor adeveri niciodata in viata reala. Banalitati..
     Sa revenim. A fost ciudat sa ma vad cu persoane cu care chiar pierdusem legatura (am continuat sa vorbesc doar cu prietenele pe care le aveam in clasa si un amic bun).
     Am baut o cafea in oras si am povestit fiecare intamplari amuzante din timpul scolii. Am ras pe bune, si asta chiar mi-a dat impresia ca sunt fericita. Nu s-a uitat nimeni ciudat la mine cand am fumat tigari mentolate, cand am spus bancuri sau cand nu m-am mai putut opri din ras (desi trebuie sa recunosc ca aproape toti mi-au zis ca m-am schimbat.. probabil parul rosu e de vina!).
     Dar nu despre asta am vrut sa vorbesc aici.. si nu despre Gb., pentru el pot sa jur ca nu mai simt nimic, privirea lui nu mi-a cauzat nici un fior si amintirea lui imi da doar o senzatie de jena pentru ca imi amintesc ca m-am comportat ca o tampita in acele momente cand era in preajma mea..
   
     Hmm. Change (o sa ii spun asa pentru ca este o fire foarte schimbatoare, mi-a fost colega in generala si am ramas prietene si dupa..) nu a venit la intalnire. Sau mai bine zis nu a vrut sa vina.. o sa vedeti. Nu stiu cum s-a nimerit sa ia masa in acelasi local cu prietenul ei care are aproape dublul varstei ei, dar nu mai conteaza. Cand si-a vazut toti ex-colegii, s-a albit la fata. Si in clipa aia a realizat ca ea si iubitul ei nu se potrivesc deloc. Cam straniu..
     Poate nu sunt o prietena buna. Dar i-am spus de atatea ori ca ea si el nu vor fi prea mult timp impreuna.. Aseara trebuia sa doarma la mine si a plecat la el. M-am enervat groaznic, dar nu am inteles ca accea ar fi trebuit sa fie ceva de genul "un ultim moment petrecut impreuna".
     Mi-a lasat pe masa o bratara si un bilet in care a scris tot ce simte. Mi-a spus ca ii sunt cea mai buna prietena, ca ma iubeste si alte chestii de genul.. am plans. Simt ca am tradat aceasta prietenie la fel cum a facut si ea acum un an. Am spus niste chestii pe care trebuia sa le tin pentru mine, am judecat si am condamnat fara macar sa dau o sansa.. Am plans si cred ca mai am putin si plang si acum..

     Ieri am invatat ca este greu sa uiti o persoana daca sentimentele nu iti sunt impartasite, dar nu este imposibil.
     Ieri am invatat ca piedicile impuse de societate si diferenta mult prea mare de varsta pot distruge o relatie.
     Ieri am invatat ca poti rade alaturi de persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult prea mult timp, si inauntrul nostru probabil fiecare pastram o parte din cei ce am fost canva. 
     Azi sunt mai inteleapta.. multumesc voua, celor din viata mea!

Anemona.

9 comentarii:

  1. Hm , draguta intalnirea voastra , cred ca a fost emotionant . Cat despre prietena ta..nu stiu ce-as putea comenta deoarece nu stiu ce ti-a scris si nu prea am inteles . Oricum , ma bucur ca ai invatat lucruri noi , ca te-ai simtit fericita si ma bucur ca ai acest blog , tu faci parte din viata mea:D !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, si voi faceti parte din viata mea, ador comentariile si sfaturile voastre <3..
      Mi-a spus ca ii pare rau, ca m-a neglijat.. mi-a spus exact ceea ce am simtit si eu.

      Ștergere
  2. Multumesc si eu pentru ce ai scris, pentru mine este o lectie destul de buna. Imi place.

    RăspundețiȘtergere
  3. si noi iti multumim! :)
    nu fii trista, daca e prietena ta, cu adevarat, se va intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai invatat multe ! Si cel mai important este ca sti sa te folosesti de ceea ce inveti.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..