sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Despre demoni si nimic mai mult..

   
       Daca ar fi sa ma caracterizez printr-un cuvant, acela ar fi altfel.
       Da, chiar sunt altfel..
       Am mai multi demoni decat orice persoana pe care am cunoscut-o in viata mea: imi place gustul tutunului, imi place sa beau vodka amestecata cu sirop de visine, cochetez cu anorexia si uneori ma infometez zile intregi doar din dorinta de a fi perfecta in viitor, am avut si o perioada in care am fost bulimica (dar am renuntat cand mi-am dat seama ca mancarea e o secunda pe buze si o viata pe trup iar sa te infometezi imi pare mai usor..), am cautat in durere un refugiu..
        Eu nu stiu ce o sa ma fac cand nu voi mai fi adolescenta. Cand chestiile de mai sus vor trebui sa devina doar simple amintiri, iar eu nu voi mai putea da vina pe varsta pentru toate prostiile pe care le fac. Mi-e teama. Mai am doar 3 luni si va trebui sa ma maturizez.. sau cel putin sa las impresia asta.

      Nu imi doresc sa imi iubesc demonii, dar nici sa ii reneg (nu pot, pur si simplu nu pot). Imi doresc doar sa ii accept. Sa fie un fel de .. rau necesar.
      Ei ma vor ajuta sa imi dau seama care imi sunt limitele, ce ma caracterizeaza si ce mi se potriveste. Ei imi vor oferi nebunia unei clipe, ei vor fi si sunt parte din mine..

    Anemona.

10 comentarii:

  1. Varsta e doar un numar. Mai ai trei luni in care sa fii copil din punctul de vedere al legii, dar in practica, matur/a cu adevarat poti spune ca esti pe la 30 ani, cand ai niste studii, un loc de munca, poate si o locuinta, o relatie stabila etc. Nu sunt neaparat obligatorii aceste criterii, dar in mare definesc oamenii maturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi amintesc de un banc.. "Varsta e doar un numar.. atunci si scaunul electric e doar un scaun nu?:))".. sa revenim :D.
      Am vazut persoane mature la 16 ani (pentru ca trecusera prin multe greutati) si persoane imature la peste 20.. depinde de viata si individ..zic si eu

      Ștergere
    2. Eu ma refeream la cazurile obisnuite, acelea sunt exceptii si sigur ca e ceva relativ.

      Ștergere
  2. Undeva,copilaria si adolescenta vor fi o parte din tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ca nebuniile astea de acum te vor face o persoana matura demna de tot respectul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am 18 ani de-o luna si in loc sa fiu mai cu capul pe umeri (desi eram destul de serioasa si inainte), am devenit mai delasatoare si "nebuna". Deci... nu situ ce sa zic :))

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..