joi, 29 noiembrie 2012

Cum as promova SuperBlog?

    Stau si ma intreb acum .. cine nu si-ar dori (bineinteles dintre cei care ar avea si posibilitatea) sa promoveze SuperBlog? Este o competitie unica, incurajeaza creativitatea, sustine bloggerii romani si ne demonstreaza ce putem face jucandu-ne doar cu niste simple cuvinte pe o pagina virtuala.
    Probabil daca SuperBlog ar fi o competitie cunoscuta la nivel national cu totul altfel ar sta lucrurile. Nu spun ca SuperBlog nu este o competitie cunoscuta (cele peste 200 de persoane care si-au inscris blogurile in aceasta competitie m-ar contrazice cu siguranta), doar ma gandesc la posibilitatea ca un numar cat mai mare de persoane sa afle de existenta acestui minunat concurs si sa aiba ocazia sa se inscrie sau macar sa se informeze cu privire la regulamentul lui.
     Daca as avea ocazia cu siguranta m-as implica in acest proiect minunat cu acelasi devotament cu care l-au facut si ceilalti sponsori, fiecare fiind un partener media SuperBlog 2012 RadioLynxTriluLiluhttp://www.connect.ro/Photomagazinehttp://www.prwave.ro/121Robintelhttp://obisnuit.eu/http://www.moneywatch.ro/ArenaIT si nu in ultimul rand Jurnallifestyle. Mi-ar placea sa fiu colaboratoare la un blog cu foarte multi cititori, sa am colegi seriosi si foooarte creativi. Probabil am incerca sa gasim impreuna strategii de promovare a concursului de blogging, as crea diferite bannere sau texte care sa ii faca pe cititori sa fie curiosi despre ce proiect este vorba si astfel cat mai multa lume sa afle de existenta acestui concurs.
      As intra in vorba deseori cu ceilalti colaboratori pentru ca mi-as dori sa aflu ideile lor si probabil as merge (bineinteles daca as fi si invitata) la una din emisiunile pe care RadioLynx le realizeaza special pentru aceasta competitie. Acolo as avea ocazia sa discut si cu cei care participa la SuperBlog, sa le ascult ideile si sa le pun in aplicare pe cele bune, imbunatatind astfel standardele competitiei.
      Pentru promovarea SuperBlog sunt convinsa ca as investi enorm de mult suflet (pentru mine resursele materiale conteaza mai putin). Sper ca intr-o zi sa lucrez la o revista cunoscuta, sa fiu o jurnalista priceputa si sa reusesc sa promovez aceasta competitie pentru bloggeri (pe site-ul revistei sau de ce nu chiar si printre paginile ei), amintindu-mi cu nostalgie ca anul 2012 a fost primul an in care am participat la SuperBlog.

  Articol scris pentru SuperBlog2012-proba 29

5 comentarii:

  1. Să ai mult succes,noi îţi ţinem pumnii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult <3 intr-un fel ma bucur ca am terminat cu SuperBlog, o sa am mai mult timp pentru voi >:D<

      Ștergere
  2. scrii forte frumos pentru super blog:d
    o sa incerc si eu sa scriu doar pe o tema...eu mereu le amestec:-?..o sa ma gandesc la asta serios:*

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..