duminică, 4 noiembrie 2012

Confesiunea unei aiurite


     Il plac de mult timp, de mult prea mult timp as putea spune..
     Suntem colegi de cativa ani si as putea sa jur ca l-am indragit inca din clipa cand l-am zarit prima data. Este genul de persoana amuzanta, stie sa isi sustina punctul de vedere, este inteligent si are niste ochi verzi in sclipirile carora te pierzi ataaaat de usor.. sau doar eu fac asta? Dar azi chiar nu conteaza. Acum vorbeam despre ... hmm.. altceva.
     Nu as vrea sa credeti ca nu am facut nimic ca sa ii atrag atentia. Chiar nu sunt genul care sa stea degeaba si sa astepte ca baiatul sa faca primul pas. Adica daca el chiar nu observa ca il plac? Chiar credeti ca voi astepta acea zi magica cand printr-o ciudata revelatie el isi va da seama ca simt ceva, ca uneori il privesc insistent, ca tremur cand se apropie de mine..? Nu, asta chiar e exclus!
     Sa va spun cum am incercat sa ii atrag atentia. De multe ori eu am intrat in vorba cu el si am observat ca ma trateaza ca pe oricare alta colega, iar acest fapt ma cam intrista. Imi doream sa reuseasca sa vada dincolo de aparente si de masca de "copila prostuta", imi doream sa ma vada asa cum sunt eu cu adevarat.   Si m-am hotarat sa reusesc sa imi indeplinesc acest vis folosindu-ma de orice mijloace.
      Intr-o zi i-am bagat in ghiozdan o pisicuta de plus foarte draguta, roz. De unde sa stiu eu ca saracul baiat este alergic la pisici si se va simti oripilat atunci cand va vedea ce minunatie se afla in ghiozdanul lui? Bine ca am fost destul de inteligenta si nu i-am lasat nici un bilet, am putut foarte usor sa dau vina pe alta colega..
      Pacat ca inteligenta m-a parasit cand mi-a venit ideea sa il impresionez mergand pe niste tocuri ametitor de inalte. In timp ce incercam sa pasesc cu gratie (asemenea unei feline), am calcat gresit si am cazut chiar in fata lui.. a fost oribil! M-am simtit foarte aiurea, dar el a fost suficient de dragut sa isi mascheze hohotele cu un zambet stangaci.
      Poate ma straduiesc prea mult, dar niciodata nu fac ceea ce trebuie. Eu am impresia ca dragostea la mine  functioneaza ca un fel de drog si parca sunt de 100 de ori mai aiurita cand ma gandesc la el.
      Acum tot ceea ce vreau este sa ii fac o declaratie de dragoste. O sa cumpar o carte de la Nemira (stiu ca lui ii plac foarte mult cartile, si mie imi plac, avem atat de multe in comun!!) si o sa pun in ea un biletel pe care o sa scriu unul din citatele mele preferate: "Dragostea este ca un zambet: nu are nici un sens daca nu o daruiesti". Probabil cartea pe care o voi alege va fi chiar "Cartea dragostei" pentru ca am auzit foarte multe pareri despre ea si consider ca Phillipa Fioretti reuseste sa imbine foarte bine replicile savuros de amuzante cu gesturile romantice.
      Sper ca de data aceasta sa il impresionez si imi doresc ca el sa realizeze cat de mult inseamna pentru mine. Tineti-mi pumnii!
     
   Articol scris pentru SuperBlog 2012-proba 15

12 comentarii:

  1. Doamne esti asa dulce ! =)))) Cum sa faci tu asa ceva , cata drama a fost in faza cu pisica . Mi-ai inveselit ziua , poate ca atunci cand ai patit fazele astea nu erau amuzante , dar acum prin ce ai scris ai emanat un aer de dragoste inocenta , copilareasca si intr-adevar stangace , chestii din filme . In postarea asta vad o fata de care sunt mandra , pese un timp o sa razi de toate astea si poate ca o sa fie un succes cartea ! Foarte dragutttt , te apreciez si te iubesc mai mult cu fiecare postare !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) faza cu pisica chiar am facut-o si in viata reala.. lui Gb. in clasa a 8-a :))) eram nebuna

      Ștergere
  2. Ma convinsesei ca esti sincera pana la faza cu cartea. Oricum, e buna compunerea! Te tine in suspans pana la final.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faza cu pisicuta roz din plus e pe bune.. aia cu tocurile nu am facut-o (inca).. iar cea cu cartea am facut-o, dar cu o alta carte :D o carte cu .. pisici

      Ștergere
    2. Ma gandeam eu ca nu ai face chestia cu tocurile. Nu asa impresionezi baietii inteligenti :))

      Ștergere
    3. Da,dar nici cu pisoi de plus nu ii impresionezi x_x :))

      Ștergere
  3. Uiii :x cat de draguta a fost faza cu pisicuta aceea roz :o3
    Ce fac fluturasii din noi.Ideea cu cartea mi se pare interesanta.Eh ! El nu stie ce pierde.Oricum,lupta pentru el.:)
    Succes:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii ar zice ca e dragut, unii ar zice ca e penibil.. multumeeesc :3>:D<
      O sa lupt..e o alta situatie dar eu o sa lupt..e prea devreme sa renunt

      Ștergere
  4. =)))
    Bai, eu te credeam.
    Te credeam in stare de orice.
    Dar nu in stare sa pici!=)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Am si picat.. faza cu pisica am facut-o.. nu sunt sanatoasa =)))

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..