sâmbătă, 20 octombrie 2012

Si ce rost are sa.. ?


    Am momente in care sunt complet idioata, iar aseara era fix clipa in care nu trebuia sa fiu..

    Mi-e greata. Sunt mahmura si jur ca daca nu m-ar durea atat de tare capul, m-as da cu el de toti peretii.. asa, macar sa stiu ca il am.
    M-am comportat ca o idioata si e doar vina mea. Bausem prea mult si nu am stiut cand sa ma opresc, cand sa ascult sau cand sa ma abtin. Si am pierdut..

    Am privit rasaritul stand in fata unui bloc pe care il alesesem la nimereala, cu lacrimi in ochi si o doza de bere in mana. Imi era foarte frig si ma simteam teribil de singura, dar preferasem sa imi las amicul sa plece decat sa imi reprim orice sentiment de fata cu el.
    Crezusem ca am trecut peste depresia de anul trecut dar incep sa fiu tot mai sigura ca m-am inselat. Am acoperit un gol imens pe care il simteam in mine cu sentimente false, incredere si sperante si acum totul s-a naruit.. nu am reusit decat sa ma mint. Si toate astea pentru ce? Ce am mai castigat? Alte lacrimi?..

       "Si.. ce rost are sa traiesti daca nu te simti viu?"

  Nu stiu cine sunt.

4 comentarii:

  1. Of.. imi pare nespus de rau pentru tine,sentimentul de singuratate este intr-adevar crunt . Nu stiu ce sa-ti zic,probabil ca sfaturile nu te-ar inveseli,tot ce pot sa-ti spun este sa ai incredere in Dumnezeu , o sa iasa soarele si pe strada ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum as putea sa am incredere in Dumnezeu cand eu nu cred nici macar in mine..?

      Ștergere
  2. Multi uitam sa ne simtim vii, ai dreptate... Dar n-ar trebui sa fim depresivi pentru asta. Ar trebui sa incercam sa cautam fericirea si 'viata' ca sa zic asa. Succes cu asta! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa o caut.. dar pana la urma asta e fericirea? O lupta pentru un fel de recompensa? Pf..

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..