luni, 29 octombrie 2012

Nimanui nu-i pasa!


    Nimanui nu-i pasa. Pur si simplu.
   
    Daca prietenilor le-ar pasa, m-ar cauta si cand nu am chef de distractie sau bautura si probabil ar sti ca sunt trista si atunci cand nu plang si incerc sa ii pacalesc pe ceilalti cu un zambet fals, putin cam chinuit.
    Daca tatei i-ar pasa probabil nu m-ar intreba mereu daca fumez sau sunt drogata si mi-ar arunca in sila niste bani "pentru noile mele pasiuni"..
    Daca mamei i-ar pasa ar intelege ca nu ma poate controla, ca am o varsta si ca am nevoie si de momente cand trebuie sa fiu singura.
    Daca Copilului i-ar pasa probabil mi-ar fi spus asta, si poate mi-ar citi in continuare blogul.. iar vorbesc despre el. Si am promis ca nu o mai fac.. aiurea!
    Daca lui L. i-ar pasa nu m-ar suna doar cand ea are probleme.

    Si acum.. ca am ajuns la aceasta geniala concluzie - NIMANUI NU II PASA - nici nu stiu daca e de bine sau nu. Mereu mi-am dorit ca actiunile mele sa nu aiba consecinte, si acum simt ca e exact genul de moment pe care l-am asteptat. Adica - daca lor nu le pasa mie de ce mi-ar pasa? De ce sa fiu eu mereu idioata aia care inca mai spera, care asteapta "clipa perfecta", care are mintea plina de reguli si principii, care..
     Nu! Gata! Trebuie sa invat sa spun "nu!" la timp. Renunt sa mai fiu asa.
     "Nimanui nu ii pasa".. hmm... asta inseamna ca pot sa fac ce vreau, cand vreau, cum vreau  fara sa ma gandesc la consecinte. Fara sa ma gandesc la ei.
     
      Nimanui nu ii pasa. Promit ca o sa invat sa nu imi mai pese nici mie.

  Anemona.

18 comentarii:

  1. Ideea in sine e buna, dar eu nu reusesc sa ma dezobisnuiesc de a ma atasa de oameni...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar oare chiar vrem asta cu adevarat?..

      Ștergere
    2. Evident ca nu, dar uneori pare cea mai buna solutie pentru toate problemele...

      Ștergere
    3. Da..bine spus "pare"..imi placeau lucrurile complicate, dar acum parca incep sa le cam detest..

      Ștergere
    4. Pentru ca noi, oamenii, suntem simpli...

      Ștergere
    5. Da..dar complicam tot ce atingem uneori fara sa vrem asta :D

      Ștergere
    6. Asta pentru ca (probabil) avem nevoie de povesti complexe, nu suportam sa fim doar niste pete sterse pe paginile vietii. Nu?

      Ștergere
  2. ideea este buna, dar cumva nici unul dintre noi nu poate face asa ceva. asa este proiectata fiinta umana. are mereu nevoie de interactiune, si chiar adac nu vrei, anumite legaturi tot se creeza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..asa este.. :( inca nu imi dau seama daca umanitatea e un dar sau un blestem

      Ștergere
  3. E imposibil așa ceva.
    Chiar dacă nu ar fi nici o persoană căreia să îi pese, lui Dumnezeu îi pasă!

    RăspundețiȘtergere
  4. B.D mi-a furat vorba . Lui Dumnezeu ii pasa , si daca tie iti pasa o sa ti se rasplateasca aceasta frumusete a sufeltului . Stii , poate ca nu e chiar asa , in general cand suntem suparati si avem impresia ca nimanui nu ii pasa , asta e mai mult in mintea noastra . Sunt sigura ca exista cel putin o persoana careia ii pasa dar cateodata e mai greu sa te exprimi . Sincer , si eu cred ca nimanui nu ii pasa de mine , cel putin asta credeam , dar acum imi dau seama ca asta e cateodata , in realitate e legea junglei . Fiecare pentru el !
    Sa ai o zi frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate mai bine spuneam "cui ar trebui nu ii pasa".. hmm. Multumesc mult pentru comentariu, daca nu eram in situatia asta as fi zambit.. dar o imbratisare virtuala pot sa ofer >:D<

      Ștergere
  5. Cred ca e dificil sa inveti sa nu-ti mai pese si plus de asta,sunt persoane care nu merita asta.Asa ca ai grija sa faci o selectie,sa nu-ti mai pese de cei carora nu le pasa de tine!
    Smile!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc, dar din pacate inima spune ceva si creierul exact opusul..>:D<

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..