marți, 17 iulie 2012

Un oarecare el



  El e genul de persoana care nu a trait cu adevarat niciodata.
  El nu are prieteni,el fuge de oameni.
  El este scriitor,dar scrie povestile altora.
  El se inspira deseori din alte povesti,pentru ca nu o are pe a lui.Si totusi,el reuseste mereu sa creeze ceva nou si inedit.
  El ar vrea sa fie o persoana obisnuita.
  El e indragostit de o gramada de pixeli,si traieste o iubire virtuala.
  El este prizonier in propria lui lume.
  El nu stie cand sa renunte sau cand sa continuie.
  El analizeaza amanuntit greselile tuturor oamenilor,pentru ca asta e felul lui de a fi.
  El vrea sa isi scrie memoriile,dar nu va reusi niciodata,pentru ca nu ar avea ce sa povesteasca.Cum sa reusesti sa scrii despre tine,cand nu o faci niciodata?!De ce nu incearca niciodata?..

  Eu nu il inteleg pe El.Din multimea de suflete ar trebui sa isi fi gasit deja unul la fel cu al lui.Dar el e mereu singur..
  Eu nu il cunosc,si nu  voi face niciodata.Are un fel de a fi care te plictiseste,care nu te prea lasa sa vezi dincolo de masca.Este pesimist,si crede cu toata fiinta lui in dragoste,dar nu crede ca o persoana va fi capabila sa il iubeasca vreodata.
  El ar trebui sa se schimbe..

20 de comentarii:

  1. Eu cred ca daca iubesti pe cineva il iubesti pentru ceea ce estenu pentru ceea ce o sa devina dupa anumite schimbari.Cel putin asta inseamna pentru mine dragostea.Sa accepti calitatile,dar si defectele celuilalt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si nu-i asa,ca nu-i doar un oarecare?:P

    RăspundețiȘtergere
  3. El- mereu el- oare nu vom putea scăpa de el?!
    Ai o întrebare la mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu e acelasi EL,este un tip mai ciudat pe care am incercat sa il ajut :)

      P.S:Asta e tot contul meu :D

      Ștergere
  4. de ce ar trebui sa se schimbe? poate lui ii place cum este, chiar daca el spune ca vrea sa fie normal. nu te-ai gandit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am zis,vrea sa se schimbe :) si nu ii place cum este,din miment ce isi doreste asta.. cum sa iti placa sa nu ai nici un prieten?Sa tanjesti dupa afectiune?Hmm..Nu cred.

      Ștergere
  5. Hmm... si eu sunt cam ca el-ul asta :-s. Asta e de rau :(.

    RăspundețiȘtergere
  6. un simplu el...19 iulie 2012 la 14:13

    Pe mine mă cam dezgustă oamenii care folosesc instrumente de tipul ziarelor, televiziunilor sau internetului pentru a denigra alte persoane. Din punctul meu de vedere, citind acest articol și comentariile aferente, consider că ai făcut un gest care ar trebui să îți dea de gândit. Dacă acel om, indiferent cine ar fi el, a avut încredere în ține să îți dezvăluie astfel de gânduri, este extrem de urât că tu să îi trădezi încrederea, sinceritatea și deschiderea și să îți bați joc de el pe aici pentru simplul fapt că ție, personal, îți pare un ciudat pe care nu îl poți înțelege. Dacă astfel sună descrierea ta despre el, gândește-te cum ar putea suna a lui, având toate argumentele descrise aici. Îmi pare rău, nu vreau să te simți ofensată, dar consider că nicio persoană, cunoscută sau nu, nu merită un astfel de tratament. Crezi că ar fi fost frumos să îți răspundă și el cu aceeași monedă și să îți găsești imaginea asociată unei astfel de descrieri într-un loc de interes public? Nu cred... relațiile dintre oameni ar trebui să rămână strict între acele persoane. Iar dacă tu nu ești capabilă să înțelegi un om, nu mi se pare corect să îl acuzi. Dacă el este ciudat, tu cu ce ai fi normală?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am spus ca sunt normala. Articolul asta l-am scris cu scopul ca doar el sa se recunoasca,daca mai sunt alte persoane asta este,stii cum se spune: victime colaterale :D (si uite,cica asta este partea mea rea)

      Ștergere
    2. Dar de ce trebuia să îl scrii? Cu ce ești tu mai bună? Consideri că ai câștigat ceva? Cum spune și Nymphetamine, prezintă totuși interes pentru tine, eu cred că simți ceva pentru el și ți-e ciudă că el te respinge. Și chiar aș vrea să îl cunosc, să văd dacă e atât de ciudat pe cât spui. Voi, fetele, dați mereu vina pe băieți...

      Ștergere
    3. Nu cred ca trebuie sa ma justific in fata nimanui si nu,nu am cum sa simt nimic pentru el atata timp cat sunt indragostita de altcineva :)

      Ștergere
  7. Ma amuza putin situatia, sincer:)) Il blamezi si totusi prezinta un interes suficient de mare pentru tine astfel incat sa ii dedici o postare pe blogul personal. E complicata viata.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..