duminică, 17 iunie 2012

"Prietena" mea


  M-a sunat.Ciudat.Chiar ma intrebam ce vrea.E genul de persoana care ma suna doar cand are nevoie de ceva.Plangea.I-am inchis si m-am dus la ea.In 15 minute am fost acolo.Sunt genul de persoana pe care daca o suni la orice ora nu iti inchide telefonul.Pe care te poti baza.Urasc asta la mine.
  Cand mi-a deschis usa am cam avut un soc.Unde era fata aia puternica pe care o cunosc?Unde e cea care a reusit sa treaca peste o prietenie de 15 ani doar pentru niste obiecte fara valuare?Hmm.. Pe fata asta,cu machiajul scurs si cu cearcane nu o cunosc.Eu pe ea nu o cunosc asa.. Parca ma vedeam pe mine,pe cea din noiembrie,pe care o tradase cea mai buna prietena..Am plans atunci ca niciodata.
  Sa revenim.O parasise prietenul.Obtinuse ce isi dorise de la ea (sper ca ma fac inteleasa aici),dar gasise alta mai buna.
  Am reusit sa o fac sa rada zambeasca.Si i-am turnat un pahar de vodka.Ea ma invatase ca alcoolul anesteziaza durerea sufleteasca,si cu ea am avut prima "betie" (daaa,daca se poate numi "betie" cateva guri de visinata pe la 8 ani care ne-au facut praf).
  Ciudat este insa rau ca .. nu mi-a parut rau cand am vazut-o plangand,cand am vazut-o in starea aia. Simteam intr-un fel ca merita asta.Imi jurasem din toamna ca ma voi razbuna,ca m-a mintit atatia ani de zile.. Era o zi rece de noiembrie si eu imi doream sa mor,sa uit..Dar am trecut peste.
  E ciudat.E ciudat sa nu simt nimic cand o vad asa.Nu m-am bucurat.. parca eram resemnata.Si aproape imi parea rau ca nu eu am cauzat durerea aceea.
  In ce ma transform?Ce fel de suflet am?!..Parca nici nu am putut sa o ascult.Parca m-am prefacut.Parca eram si nu eram eu..

  P.S:Eu la ea am reununtat de mult timp,dar nu pot renunta la poveste..

25 de comentarii:

  1. I know that feeling ;))
    Stai linistita, inseamna ca ai devenit mai puternica si e bine asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm.. a fi puternica oare este pana la urma doar o masca?

      Ștergere
  2. cam asa sunt si eu de la un timp. nu stiu daca sunt puternica sau doar nepasatoare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trecut prin aceeasi situatie ca si tine.. prieteniile se duc naibii din prostii..si cand am avzut-o suparata am ajutat-o cu toate ca nu mai simteam absolut nimic, nu voiam sa fie fericita, nu voiam sa planga, si nu voiam sa o cunosc.
    Oamenii vin si pleaca, scopul lor e sa ne faca mai puternici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Oamenii vin si pleaca, scopul lor e sa ne faca mai puternici."
      Dar scopul nostru?Scopul nostru care e?

      Ștergere
  4. uneori ”prietenii” ne rănesc, iar noi iertăm, dar nu va mai fii nicicând la fel, you know, nu te-a rănit în orgoliu, ți-a rănit sentimentele și asta e ceea ce doare cel mai tare. nu sunt acel gen de persoana care să dorească răul cuiva, dar consider că, uneori, persoanele dragi mie trebuie să de-a bine de tot cu fundul de pământ ca să se trezească la realitate și nu-mi pare rău, pentru că sunt momente în care nu există alte căi, decât să învețe din propriile lor greșeli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atsa simt si eu..si da,tipa s-a cam jucat cu sentimentele mele.. pusesem mai mult suflet decat era nevoie

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am invatat sa nu imi mai pese. Este pur si simplu mult mai bine.
      Stiu ca suna a egoism, dar asta e... soarta.
      Tu in momentul asta ai devenit puternica.

      Ștergere
    2. Ma bucur ca imi spui asta.. vreau sa invat si eu sa nu imi pese.De ce nu invatam si in scoli asta? :(

      Ștergere
  6. nu stiu ce sa zic...
    din cate imi dau seama ea nu a fost o prietena adevarata, deci nici relatia nu era bazata pe ceva care sa vina din partea amandurora...
    poate ca ai incetat sa mai tii la ea, sau sa-ti mai pese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred.. mi-e frica sa nu imi mai pese,dar deja parca fac asta..

      Ștergere
  7. Heh,what goes around comes back around,right?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu trebuie sa ne obosim razbunandu-ne pe cineva pentru ca viata insasi se ocupa de asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma crezi sau nu dar stiu sentimentul acele de bucurie cand altcuiva ii e rau.Nu ma inteleg gresit in mod normal nu imi place sa ma razbun dar datorita atator dezamagiri am ajuns sa nu mai imi pese cand cea mai buna prietena sufera.Sau mai bine sa zic fosta/fostele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt tot felul de oameni..si daca lor nu le pasa,noua de ce ne-ar pasa?

      Ștergere
  10. Am si eu o prietena dinasta :). Nu situ dac am-as duce la ea in situatia asta, dar daca as face-o cu siguranta as simti ca ma comport fals. La fel de fals cum s-a purtat ea mereu. Fata de toti. Sa nu-ti para rau ca... nu ti-a parut rau :)). Merita daca te-a ranit.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..