vineri, 18 mai 2012

Si nu o sa stiti..

  Imi aprind o tigara,trag un fum si incep sa tusesc. E ciudat cum obiceiurile care iti faceau bine ajung sa iti faca atat de mult rau.. Fumatul e o parte din mine,o parte la care nu imi doream sa renunt,si totusi parca sunt obligata. Ma simt tot mai rau,sunt palida si abia daca mai mananc.Am si slabit ceva..
  "Nu mai stii sa tragi in piept" imi spune un amic,zambind.Ridic din umeri si ma rog sa se sune mai repede, sa pot sa o sting fara sa para ca renunt.. pentru ca eu nu renunt niciodata,doar aman.
  De multe ori m-am intrebat de ce fumez.Poate pentru ca .. o persoana draga mie a facut asta.Si chiar daca a murit,parca ma simt mai aproape de el cand ii imit obiceiurile.. O sa ma urasc toata viata pentru ca nu am reusit sa ii mai tin minte timbrul vocii,si as vrea sa fiu sigura ca daca l-as mai auzi vreodata strigandu-mi numele l-as recunoaste.Dar nu pot.. Si totusi,ii tin minte povestile,si privirea.. ochii aceia negri,la fel ca ai mei,pe care i-am iubit odata.. Si cum as putea sa uit PROMISIUNEA,sau momentul cand "l-am ucis"?!Nu.. trebuie sa uit. Trebuie sa uit,dar ma chinui mereu sa imi amintesc.De ce fac asta?!Nu sunt sigura ca vreau sa stiu raspunsul.
  Si nu o sa stiti.. ca nu am trecut peste.Sau ca o parte din el traieste prin mine..

11 comentarii:

  1. Of scumpa :( amintirile fac parte din noi, mai ales, cele despre o persoana draga. In timp te vei vindeca de durere, daca e sa fie nevoie :*:*
    Pana atunci capu' sus !!:*:*

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, oricat ai tinut la bunicul tau (despre el este vorba, nu?), nu cred ca ar trebui sa fumezi ca sa-ti amintesti de el. Gandeste-te la el - a fumat si... a murit. Nu crezi ca si tigarile au contribuit la asta? Sincer...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da.. chiar ele au contribuit in mare parte..

      Ștergere
    2. Atunci mai bine nu ai fuma... Ma gandesc ca nu ai vrea ca cineva sa simta acelasi lucru pe care l-ai simtit tu cand ti-ai pierdut bunicul cu singura diferenta ca 'pierderea' ai fi tu...
      (Chiar daca asta s-ar intampla peste o caruta de ani)

      Ștergere
  3. Si eu zic sa renunti la fumat.Poate ca ai impresia ca il simti mai aproape de tine fumand,dar crezi ca i-ar placea asta?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fumezi din dependenta nu din altceva,accepta asta si pe urma gandeste-te la altele,asta ar fii primul pas :)intra pe blogul meu ,am un articol despre asta,sigur te va ajuta,dar e destul de lung,insa la sfarsit poti spune ca esti libera
    Ps:nu glumesc,cartea din care e inspirat articolul a ajutat milioane de oameni

    sau,....sau poti sa stai privind in gol cu tigara in mana,si acel mic dracusor din mintea ta care iti cere mai multa nicotina,,,,si mai mult,si nu uita:un lucru e greu de rea;izat doar pentru ca tu ii dai putere,tu deti controlul,te:* si bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca sunt dependenta..am perioade cand ma las,dupa iar ma apuc.. voi citi si articolul ^^ adica.. nu simt nevoia sa fumez.Am explicat mai sus de ce o fac..si anturajul (cred)

      Ștergere
  5. Fumezi pentru ca simti ca altceva nu te poate face sa simti nimic. Fumezi pentru ca simti ca in acele minute esti libera si ca nu te poate supara nimic. Este ca o alinare, dar zau ca nu iti face bine.
    Off, te urmaresc de ceva vreme, si vad ca nu prea ai luat-o pe calea buna. Nu am de gand sa te judec, pentru ca prefer sa iti fiu prietena, si sa iti spun ce este bine pentru tine.
    x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc >:D< apreciez persoanele care nu ma judeca >:D< multumesc mult

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..