sâmbătă, 28 aprilie 2012

Nu pot sa dorm.


  Ora 12 (aseara).Umblu de nebuna prin casa.Daca acum nu pot sa dorm,atunci ce o sa fac?!Atunci,atunci cand.. la naiba.Atatea ganduri in minte.Ma bantuie.. viitorul.Se poate asa ceva?Am auzit de oameni pe care ii chinuie trecutul,dar viitorul..asta nu.E senzatia aia cand vrei si nu vrei sa faci ceva.Si totusi,parca dorinta e mai puternica.Parca TREBUIE sa o faci.Ceva din tine e mai puternic.Si nu stiu ce ma conduce..dar parca nu mai sunt eu.

24 de comentarii:

  1. Lasa lucrurile sa isi urmeze cursul lor. Nu esti destul de puternica incat sa invingi dorinta, dar nici cat sa o implinesti. Rabdare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rabdare?Am avut destula..am ajuns la capat parca.Nu mai suport.Nu ai cum sa intelegi,pentru ca nu ai trait asa ceva.

      Ștergere
    2. Nici tu nu ai sa intelegi ca inteleg mai bine decat crezi. Doar pentru ca tu ai trecut prin niste lucruri nu inseamna ca ai fost singura sau ca altii habar nu au. Nu mai judeca inainte sa cunosti.

      Ștergere
    3. Nu judec,dar nu ai cum sa simti ce simt eu..tu scrii povestile altor persoane,sau povesti din minte ta..dar nu cred ca intelegi chiar tot.Pe bune,fiecare persoana e diferita.Fiecare simte altceva.Nu judec, dar ce ai trait tu asemanator cu ce simt eu?!

      Ștergere
    4. Doar pentru ca nu scriu la persoana I nu inseamna ca scriu numai povestile altora. Si pe mine m-au dezamagit si ma dezamagesc multi oameni, asa ca te inteleg destul de bine. Scopul meu nu este sa ma razbun, ci sa fiu mai fericit si mai indiferent, sa le arat ca nu ma afecteaza. Asta nu inseamna nici ca sunt impotriva ta, dar nu te cred. Incerc sa te ajut sa vezi ca nu e chiar usor pentru tine, pentru ca firea ta nu e asta. Sper doar sa ai ambitia sa mergi pana la capat pe orice drum ai alege. Dar te vei consuma enorm, poate la fel de mult ca si in situatiile pe care acum le urasti.

      Ștergere
    5. Nu am de unde sa stiu asta.. of.Vrea sa gresesc,dar sa fie GRESEALA MEA. Nu vreau sfaturi.Nu le cer de multe ori.Nu ai de unde sa stii ce e mai bine pentru mine,la asta ma referam.Nici eu nu stiu.Si cu ajutorul greselilor voi afla.

      Ștergere
    6. Pai... deja gresesti, dar deocamdata nu indeajuns incat sa te afecteze prea mult. Si eu nu iti dau sfaturi, nu ti-am zis ce sa faci si nici nu vreau sa iti spun. Chiar daca as vrea, nu as sti. Ce nu intelegi tu este ca oricum platesti un pret. Vei afla cu ajutorul greselilor tale, nu sustine nimeni altceva. Dar cat vei rezista si asa?

      Ștergere
  2. Viitorul e o enigmă, nu ar trebui să îți bați prea mult capul cu el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea..dar..sunt genul ala de persoana care se framanta..pf

      Ștergere
  3. Lasa viitorul! Lasa lucrurile sa mearga de la sine. Traieste clipa. Traieste prezentul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prezentul e acel ceva pe care nu vreau sa il accept..nu sunt mandra de ce sunt si nici de ce voi deveni

      Ștergere
  4. Leapşa pe blogul meu :*

    RăspundețiȘtergere
  5. La ora 12(seara), eu ma plimb de nebun pe afara:))Singur. De multe ori...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ar fi parintii as pleca si eu de multe ori xD

      Ștergere
  6. PS: Daca vrei, putem face link exchange...mie-mi place blogul tau, asa ca te adaug pe blogroll:) numai bine:*

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..