joi, 19 aprilie 2012

Celor care (se) plang.


  Daca mi-a displacut ceva cu adevarat in viata asta,aceia au fost ochii inlacrimati si privirea aceea.. pierduta. Mereu am urat ca cineva sa planga langa mine,sau mai rau - sa imi spuna avalansa aceea de ganduri,sa se "descarce".. Si cred ca urasc ca nu stiu ce sa fac.Inafara de o imbratisare si un "totul va fi bine" in care nici eu nu cred..
  Mereu am fost de parere ca pentru lucrurile care te ranesc cu adevarat plangi singur.Pur si simplu..te inchizi in camera ta si plangi.Nu ai nevoie de spectatori.Nu ai nevoie de oameni care sa te compatimeasca,sa iti sopteasca minciuni sau sa isi schimbe parerea despre tine.
  Tu cum te comporti cand cineva plange?Tu cand plangi?

14 comentarii:

  1. Daca e sa plang,plang cand sunt singura.Ma simt aiurea sa fie cineva langa mine,dandu-mi sfaturi absurde,asa cum ai spus si tu"va fi bine"...Iar daca cineva plange langa mine,ei bine nu prea stiu nici eu ce sa fac,incerc sa fac glume poate inveselesc persoana respectiva.Daca nu tine ma retrag,cred ca e cel mai bine,sa fi singur,in astfel de momente,cel putin eu asa prefer.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-mi place sa plang decat cand sunt dingura. Pur si simplu nu suport sa ma intrebe cineva ce am.
    Daca plange cineva langa mine nu prea stiu ce sa-i zic... Pur si simplu stau si ma uit si :-?? astept sa termine. Mai mult de o mangaiere, o imbratisare si niste cuvinte de incurajare nu am ce sa-i fac. Si oricum astea nu prea ajuta :-j.

    RăspundețiȘtergere
  3. Plâng când sunt singură.. Mi-e teamă că ar putea să-i fie milă cuiva de mine, dacă m-ar vedea..
    Şi urăsc când mi se spune : ''Totul va fi bine!''. Ştiu că nu va fi..
    Când cineva plânge, prefer să ies din cameră. Consider că persoana respectivă s-ar simţi mai bine singură..

    RăspundețiȘtergere
  4. cand cineva plange, nu stiu, depinde, daca persoana imi e indiferenta, sanatate sa fie, daca nu, incerc sa-i fiu aproape.
    Cand plang!? Mereu...

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt momente cand mi-as dorii sa am pe umarul cui sa plang....dar cum face soarta asta ca de fiecare data nu e nimeni....si nu-mi ramane decat sa plang singura.si sincer?am invatat in timp ca e mai bine asa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Plang foarte rar. Doar atunci cand singura modalitate de descarcare raman doar niste lacrimi sarate. Si nu plang in public. Niciodata! Cred ca toata lumea care ma cunoaste se intreaba unde tin atatea... Iar cand cineva plange langa mine, nu fac dcecat sa-i ofer un umar pe care sa planga si o imbratisare. Pentru ca stiu ca de asta am si eu nevoie la randul meu desi eu sunt prea mandra sa cer sau sa primesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. De aceeasi parere cu Sweet Lemon...si, chiar daca sunt baiat, plang destul de des. Pentru mine, reprezinta un mod de a ma descarca:|!

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..