luni, 12 martie 2012

In ce se masoara fericirea?

   Prieteni,pentru voi in ce se masoara fericirea?
  Fericirea mea se masoara in kg pierdute,zambete (sincere sau mai putin sincere),razbunare si .. vise spulberate. Fericirea mea are gust de esec.

21 de comentarii:

  1. Fericire pentru mine reprezintă și cel mai mic lucru căruia îi dau voie să mă facă fericită.
    Fericire o am dacă fac pe cel de lângă mine fericit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. in opinia mea fericirea se masoara in zambete si in cantitatea de bunastare pe care ai reusit sa o aduci in vietile celorlalti. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. În ce se măsoară fericirea mea?! Nu știu.. Cred că în cazul meu o întrebare mai bună ar fi : Ai fost fericită vreodată?!
    Ehh.. am fost odată și eu. Când eram mică fericirea mea se măsura în îmbrățișările pe care le primeam de la mama când ajungeam acasă, în râsetele pe care le auzeam când eram în parc și prin lacrimile pe care le vărsa mama când îmi spunea că mă iubește.. Deci fericirea mea depindea de mama în general.

    RăspundețiȘtergere
  4. fericirea mea se masoara in zimbete, prieteni , ciocolata, distractie,poezia, si familia -nimic nu mar face mai fericita sa stiu ca il am pe tata acasa !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru mine fericirea se masoara in FERICIRE !!! Simplul miros de ciocolata fierbinte,ma incalzeste,nemaivorbind de trupul lui atat de perfect imbratisandu-ma !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fericirea nu are masura, daca o masori nu mai este fericire. Si fericirea nu poate avea gust de esec, pentru ca atunci ar fi doar o iluzie pe jumatate descoperita. Fericirea are forma unui zambet nevinovat si sincer, a unei priviri luminate si a unei inimi bucuroase. Poate fi toate acestea si multe altele in acelasi timp, dar nu poate fi o masura sau un esec. Nu ar mai fi corect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericirea mea este doar o iluzie..ai spus foarte bine

      Ștergere
    2. Nu chiar foarte bine, ci foarte rau. Nu e bine...

      Ștergere
  7. in lacrimi...in lacrimi de fericire sau tristete si nu in ultimul rand...iubire pentru ca aceste lacrimi cladesc o iubire sincera, adevarata, intr-un final intr-un fel sau altul VESCNICA, conteaza doar sa vrei, sa-ti doresti, sa speri si sa IUBESTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos raspuns :D cand spun "lacrimi" ma gandesc la ceva trist si din suflet in acelasi timp..dar ai perfecta dreptate,poti sa plangi si de fericire

      Ștergere
  8. eu cred ca in rasete:X si da si kg piedute:)):x

    RăspundețiȘtergere
  9. Fericirea se masoara in zamete si in sentimente sincere. (cel putin pentru mine)

    RăspundețiȘtergere
  10. Fericirea se masoara in codruti.Scara lui codrut are 10 unitati.Codrut a atins pargul de 10 codruti si s-a gandit sa inventeze aceasta scara.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..