vineri, 30 martie 2012

Daca vrei sa vezi..

 Daca vrei sa vezi cum arata un om fara suflet,roaga-ma sa iti trimit o poza cu .. mine.

  Am observat ca oricat de mult m-as stradui,nu pot sa simt.. Nu pot sa simt un sarut,o imbratisare sau chiar o vorba buna..Nici macar nu sunt capabila sa deosebesc minciuna de adevar.Mastile de oameni..
  Am crezut ca daca imi ignor sufletul,o sa reusesc sa ma protejez de tot ce doare..dar el parca a disparut.Nu mai e acolo cand am nevoie de el.Si nici nu cred ca o sa mai fie.Nu sunt sigura daca asa este cel mai bine pentru mine,dar decat sa stau si sa sufar ca o proasta..
  Hm,era sa uit!Odata cu sufletul au disparut si remuscarile..

10 comentarii:

  1. Nu e bine :(. Adevarat daca nu ai suflet ,nu o sa te doara nimic . Dar daca ai o singura sansa in viata sa dai de ceva important si tu ignori ? ...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ai cum sa nu mai ai suflet. trebuie doar sa stii cum sa ajungi la el, pentru trebuie sa sinti macar sentimentele de fericire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fiu sincera,te inteleg.Si crede-ma daca o sa-ti doresti cu adevarat iti vei gasi sufletul.Am fost cindva si eu ca tine,fata fara de suflet,care nu stia ce inseamna sentimente,pentru care nu conta nimic ce se invirtea in jurul ei.Si uite..acum,realizez ca il aveam,aveam suflet,era doar inghetat.Daca iti vei dori,vei gasi persoana care-ti va darui caldura.Baffta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai reușit să transmiți . Profund .
    Dar știi, că la un moment dat, o să conștientizezi că tu ai fost singura vinovată pentru ce s-a întâmplat în "trecutul" tău .
    Nimănui nu-i pasă . Deci, nu-ți fă rău singură, e păcat .
    Sper că ai înțeles ce-am vrut să spun .
    O după amiază la fel de frumoasă precum sufletul tău . :):*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult la fel iti doresc >:D<.Stiu ca nimanui nu ii pasa,problema e ca incepe sa nu imi mai pese nici mie.. Nu am un plan de rezerva pentru asta.

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..