duminică, 12 februarie 2012

Partile proaste ale dragostei..


 Ma gandeam aseara la partile proaste ale dragostei.Nu poate fi totul roz,nu?Bineinteles ca este un sentiment care nu se compara cu oricare altul, este un sentiment nobil si uneori pare ireal.. 

 Uite cateva "parti proaste":


  - cand tu iubesti si celalt e indiferent.Sau invers.E putin penibil cand unul spera si celalalt se straduieste (degeaba) sa explice ca nu este posibil (un viitor comun)..
  -cand tu esti superindragostit, vezi fluturasi pe toti peretii si afli ca .. te inseala.Ce?Se poate. Realitatea bate de multe ori filmele siropoase la care nu te poti uita decat cu un pachet de servetele langa.
  -cand tu vrei ceva de la relatia voastra si el/ea vrea altceva.De exemplu tu deja te vezi cu inel pe deget, masina, casa si copii si celalalt vrea doar o .. aventura.
  -cand te intreaba dulapul "Cu cine faci banking?"
  -cand se desparte de tine printr-un bilet lipit pe frigider si nu intelegi de ce a facut asta

  Cam atat.Se vreia a fi o postare plina de umor.Nu prea mi-a iesit..

15 comentarii:

  1. Ei, ei... astea sunt parti lipsite de umor pentru cineva care le-a trait sau a trait ceva asemanator. Ar mai lipsi cateva situatii: cand amandoi se iubesc si habar nu au ca si celalalt simte la fel, crezand ca nu starnesc interes; cand amandoi se iubesc si se urasc in acelasi timp, transformand totul intr-un razboi cu pupaturi si imbratisari; cand unul pleaca departe fara celalalt, iar celalalt ii gaseste un surogat intre timp si etc... Iubirea este ironica, vesela si trista, comica si tragica in acelasi timp. Dar nu actioneaza dupa capul ei, asta trebuie retinut. Oamenii sunt cei care o incheie tragic sau o continua comic. Ar putea foarte bine sa fie fericiti impreuna. Pentru ca iubirea, de ce nu, presupune si ca unul sa iubeasca iar celalalt sa se lase iubit, ceea ce ar multumi ambii parteneri. Dar apar orgolii, egoism si cate altele care nu au nici o treaba cu iubirea. Si uite asa se strica totul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.. "Iubirea este ironica, vesela si trista, comica si tragica in acelasi timp." - asta e un citat sau tu ai spus=o? :O

      Ștergere
    2. Daca e un citat, l-am dat fara sa stiu, pentru ca s-au spus atat de multe lucruri pana acum, incat le poti copia fara sa vrei. Este ceva ce am zis eu din propriile mele cunostinte. Daca a mai spus si altcineva asta, imi cer scuze, nu am vrut sa fur ideile nimanui.
      Am uitat cea mai comica dintre situatii: jocul de-a soarecele si pisica - unul e interesat de celalalt, dar celalalt nu; apoi primul isi pierde interesul si il gaseste celalalt, pana cand si-l pierde si el si il regaseste primul si tot asa :))

      Ștergere
    3. Nu..e atat de .. adevarat..si suna atat de bine

      Ștergere
    4. Multumesc. Sa stii ca m-ai inspirat sa scriu si eu ceva despre prima iubire, dar va fi ceva generalizat, nu povestea mea sau a cuiva anume :)

      Ștergere
    5. Wow..pai abia astept sa citesc atunci :D

      Ștergere
    6. Pai... poti citi, e gata :P

      Ștergere
    7. Da, mi-ai zis, multumesc :)

      Ștergere
  2. astea nu-s parti proaste, sunt semne pe care le vezi mai tarziu ca persoana cu care ai fost nu era potrivita pentru tine si trebuia sa spui la momentul potrivit "NEXT!".

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..