duminică, 26 februarie 2012

O parere? Va rog?

 
  Bine.Recunosc.Sunt curioasa.Foarte curioasa.
  Am petrecut mult timp cu voi aici.Mi-am deschis sufletul.Ma cunoasteti asa cum sunt cu adevarat.Fara aparente.Fara masti.
  Si chiar daca mereu zic ca nu imi pasa de parerile celorlalti,ma mint singura.
  Imi pasa.
  Dar vreau sa fiu sinceri.
  Deeeci..
  Ce parere aveti despre mine?

28 de comentarii:

  1. Pai, esti o fata modesta, cam prea timida si rezervata uneori, dar cu un suflet bun. Poate prea bun pentru lumea asta. Iti place sa ii ajuti pe ceilalti, chiar daca ei iti inseala asteptarile de multe ori. Esti putin cam fricoasa si iti faci prea multe griji, chiar si atunci cand nu ai motive. Esti frumoasa si la interior, si la exterior, dar de cele mai multe ori incerci sa ascunzi asta si parca nici nu crezi ca ai fi. Esti un copil care nu gandeste chiar ca un copil, dar pastreaza in suflet gandurile si amintirile copilariei. Si cel mai important: esti atat de buna incat imparti toate aceste lucruri cu noi, cititorii tai de zi cu zi. Si ai atat de multe de oferit!

    Ce zici, am nimerit? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu citesc de mult timp ceea ce scrii tu,dar mi-am dat seama că ai un suflet mare. Că încerci să îi ajuţi pe alţii, deşi nu merită mereu. Mi-am dat seama că deşi ai trecut prin multe,încerci să treci mai departe. Deci eşti foarte puternică. Mi se pare că eşti emotivă,ceea ce uneori e bine. Eşti foarte curajoasă pentru că ţi-ai deschis sufletul în faţa noastră..a cititorilor tăi. Gândeşti matur pentru cei 16 ani pe care îi ai. Deci mai scurt vorbind eşti o persoană minunată!! Şi încă ceva : Link-ul blogului nu e delooooc bun !! Nu eşti fraieră eşti mai deşteaptă şi mai interesantă decât multe persoane care se autocaracterizează ca fiind ''SUPER'' !!

    Cu sinceritate,
    fanul tău #1.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult >:D< emotiva cam sunt ;)) linkul blogului..mhm..asa mi-a venit pe moment :*

      P.S:Wow am un fan o.O

      Pupici!

      Ștergere
  3. Esti minunata,ai suflet mare !!! Dar fii mai puternica !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o fata care cere foarte mult si de la ea si de la altii,esti foarte sufletista(ca si mine de altfel) si atunci cand vrei poti sa fi cea mai de treaba fata din lume!Da..din LUME!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca in ciuda tuturor aparentelor esti o persoana cu un suflet mare, care a trecut prin multe, si care invata in fiecare zi sa faca fata tuturor lucrurilor bune sau mai putin bune care se petrec.
    ma simt norocoasa ca te-am intalnit aici pe blogosfera si te citesc cu drag. sa nu uiti ca ori de cate ori ai nevoie de un sfat eu sunt aici!
    take care!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult.. as vrea mult sa vorbim si in realitate :D Poate reusesc sa fac rost de ID tau ;;)

      Ștergere
    2. scriitor.anonim@yahoo.com

      Ștergere
    3. Am adaugat daca vrei poti sa stergi de aici :* merci

      Ștergere
  6. CRed că sunt singura care nu știu ce să zic. Asta pentru că nu te cunosc de mult timp. Da, de când o fac îmi place să citesc postările tale, deci însemnă că ești o persoană care are un caracter frumos.
    Îmi cer scuze dacă sunt așa de scurtă, dar eu spun ce simt și nu înfloresc. Pune întrebare peste o lună și eu scriu cel mai mult :D
    O seară magică să ai!

    RăspundețiȘtergere
  7. meriti o mama de bataie ca sa revii cu picioarele pe pamant...;)) glumesc...esti prea sensibila...mai bine incearca sa devii indiferenta ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu iti pot spune sa nu te increzi in lumea din jurul tau cand ceri o parere :D. E mai bine sa fii asa cum crezi tu ca esti, parerile te pot influenta.:D


    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu >:D<
      Imbratisari si pentru tine :*

      Ștergere
  9. pot spune doar ca as vrea sa am o sora mai mica precum esti tu. te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi amintesti oarecum de mine sincer. De multe ori ma regasesc in ceea ce scrii si desi nu pot spune ca te citesc de foarte mult timp consider ca esti o tipa cu un potential foarte mare.Pe langa sensibilitate si modestie cred ca ar trebui sa gandesti mai pozitiv.Stiu ca suna aiurea pentru ca acelasi sfat mi-l dau si mie oamenii..dar nu strica un zambet si un gand bun.Keep up the good work si nu uita cine esti cu adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi pari o fată simpatică, amuzantă, cu multă energie, sociabilă, inteligentă, cu dorinşă de viaţă şi de a face lumea mai bună! :) Asta cred eu, deşi am dat peste blogul tău de puţin timp :)

    RăspundețiȘtergere
  12. eu chiar nu stiu ce sa spun, pentru ca nu urmaresc de multa vreme blogul :)

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..