vineri, 10 februarie 2012

Lumea mea!


  Azi mi-au spus 3 persoane ca traiesc "in lumea mea". Si mi-am amintit de vorba aceea: cand cineva iti spune ca esti beat nu il crezi, cand doua persoane iti spun nu stii ce sa crezi si cand iti spun trei te duci sa te culci..
  Intr-un fel le dau dreptate. Traiesc in lumea mea pentru ca nu pot sa accept "normalitatea".Am trecut printr-o experienta traumatizanta in copilarie (poate voi povesti,acum nu pot si nu promit).
  Nu poti pretinde ca esti normal cand e clar ca nu esti. Sau poti?Nu stiu,nu am de unde sa stiu, nu am incercat niciodata. Mereu mi-am facut propriile reguli, am trait dupa un cod nescris numai si numai pentru a evita sa nu par idioata (in viziunea mea). E umpic ciudat - daca ma gandesc mai bine.
  Ma gandeam sa va dau cateva exemple,poate ma intelegeti mai bine.. Una din ele este "nu zambi niciodata daca nu esti fericita".Cu ce m-am ales?.. Par suparata tot timpul. "Nu face niciodata primul pas, teama de esec e prea mare". De aici am ramas cu frica de a ma apropia de oameni. "Nimeni nu stie ce este in sufletul tau.Nu lasa nici o persoana sa se apropie prea mult de el,sa iti stie toate secretele.. ideal este sa ai mai multi prieteni,dar sa nu stie nimeni chiar totul despre tine".. regula asta m-a ajutat mult.
  Mai am multe din acestea.Prea multe.
  In ganduri sunt mereu foarte organizata, dezordine e doar in viata mea.

  Sa stiti ca "lumea mea" are peretii de sticla.Eu vad perfect in exterior dar nimeni nu poate vedea dincolo de aparente.Nu am intalnit niciodata pe cineva care sa poata sa patrunda in sufletul meu mai mult decat vreau eu sa il las.Judecate mi-e limpede ca gheata.Zambetul rece si lacrimile dulci.


  Voi dupa ce reguli va ghidati in viata? 


P.S:Am fost la medic si mi-au iesit niste chisturi la ecografie.. nu e nimic grav, sunt multumita ca nu trebuie sa ma operez

23 de comentarii:

  1. Dupa regula "zambeste, maine poate fi mai rau".Ar trebui sa zambesti mai des, dar asta nu inseamna sa zambesti fals. Fa-ti sigura viata frumoasa, nu astepta la altii. Mereu te vor lasa cand ti-e lumea mai draga.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma ghidez dupa ,,Tine minte 3 cuvinte:Viata merge inainte"-Si chiar merge inainte.Nu toate problemele dureaza o vesnicie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am reguli dupa care ma ghidez in viata... doar fac ce imi zice sufletul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite..asta e cel mai intelept raspuns pe care il puteam primi :D

      Ștergere
  4. Nu cred ca exista reguli dupa care sa te ghidezi in viata. Regulile predispun oamenii sa le incalce. Iar sfaturile sunt bune doar atunci cand le dai, nu si cand le primesti.
    Din punctul meu de vedere, cine nu a reusit sa patrunda in sufletul tau nu poate spune ca te-a cunoscut, chiar daca nu i-ai permis tu asta. Presupun ca sunt oameni care te-au intalnit dincolo de acest blog si care au avut ocazia sa te vada si in momentele tale bune, si in cele mai putin bune. Sa spui ca nu au stiut niciodata ce era cu adevarat in sufletul tau e ca si cum ai spune ca ai vazut ceva intr-o fotografie si ti-a placut, desi in realitate, o fotografie e un singur moment, iar lucrurile se schimba continuu.
    Ma rog, am cam aberat... ideea e ca atunci cand ai reguli, esti din ce in ce mai constrans/a sa le incalci. E bine sa traiesti in lumea ta si sa nu permiti accesul tuturor, esti norocoasa ca poti face asta. Dar e la fel de rau sa nu poti gasi pe cineva de care sa te poti apropia si care sa te inteleaga si sa vada dincolo de peretii de sticla...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.. e un fel de dar si blestem in acelasi timp.. ma intelegi :o intr-un fel

      Ștergere
    2. Sigur ca te inteleg, altfel nu mi-as fi permis sa iti scriu aici, nu?

      Ștergere
    3. Accept orice fel de parere :D

      Ștergere
    4. Dar eu nu accept sa nu stiu despre ce vorbesc :))

      Ștergere
    5. De cate ori vorbesc asa Dumnezeule :))

      Ștergere
    6. Uneori deviez de la subiect

      Ștergere
    7. Eh... nu exista un subiect care sa nu permita "deviatii". Suntem oameni, asa ca e normal sa avem multe de spus...

      Ștergere
  5. Ma regasesc in ceea ce scri ! Chiar si eu ma ghisez dupa aceleasi reguli.
    Ma bucur ca tu esti bine >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. esti o persoana cu adevarat speciala!
    nu permite nimanui sa te raneasca!

    eu merg dupa propriile reguli. e greu, cand presiunea e mare, dar daca esti indeajuns de puternic nu te lasi influentat de ceilalti.

    totul va fi bine!
    take care!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru sfaturi :*
      E bine ca sunt o persoana speciala si nu cu .. nevoi speciale ;)). Lasand gluma la o parte, ma bucur ca esti alaturi de mine :* ca de obicei

      Ștergere
  7. reguli? nu stiu, imi traiesc viata cu bune cu rele, dar mereu ma ridic si voi dovedi de ce sunt in stare cand voi lua bacul cu o nota buna si carnetul de soferi in toamna cu 3 luni inainte de majorat.
    Inainte eram ca tine si vedeam ca ma autodistrug.Am lumea mea, dar...in suflet nu si material.

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar azi am citit o carte si mi-am luat ideea : ingroapa trecutul doar asha poti merge inainte ( tu iti faci fericirea cu miinele tale , shi cind esti mai vesela parca si viata devine mai usoara )) bafta , in drumul fericirii .

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..