luni, 6 februarie 2012

(falsi) prieteni!



Ciudati mai sunt oamenii, pe cuvant! Sau oare sunt eu prea "normala"?!
Prietena cu care nu vorbisem de mult,care m-a tradat intr-un mod atat de urat si nedemn.. ma sunase la ora 12 noaptea (nu i-am raspuns,mi-a fost foarte rau pe 4 si am dormit vreo 15 ore)..
Si tipul ala de care va spusesem ca a venit in tara,pe care il credeam un fel de "amic" .. a uitat de ziua mea (a doua oara).
Nu trebuia sa fie invers?
Oricum,m-am suparat pe el si nu cred ca il voi ierta prea curand.
A gasit tot felul de argumente de tipul "nu m-am uitat pe Facebook", "m-au concediat de la slujba", "e frig aici in Germania" si alte chestii stupide.
Nu trebuia sa fie invers?!
Bine,poate gresesc si eu.Dar genul asta de oameni nu merita decat un mare "nu ne pasa" din partea mea. Si pana la urma tot eu ma consum.Si pana la urma tot eu sunt aia care pune prietenia pe primul plan..
Inca nu m-am hotarat daca o iert pe (presupusa) prietena - sau nu.Oricum, sufletul meu zice "da",ratiunea un raspicat "nu".. O sa o las pe ea sa faca primul pas.Poate sa isi asume rolul principal. Sper sa joace bine. Sa stie ce sa spuna.Cum sa o spuna.
Ar putea evita tot spectacolul asta cu un gram de sinceritate si un simplu "imi pare rau".. Dar asa suntem noi,oamenii.Ne plac lucrurile complicare,ne place sa facem spectacol,adoram lumina reflectoarelor.. Ne plac personajele principale,ne incita actiunea.
Ma asez in scaunul spectatorilor si astept.
Din piesa de teatru vreau sa transform tot spectacolul asta intr-un film.Si eu sa stau intr-un scaun, sa mananc popcorn si sa zambesc.Hm..detasare!

9 comentarii:

  1. nu merită!!!
    viața asta pare câteodată atât de nedreaptă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Detasarea presupune un echilibru greu de atins pentru noi, oamenii de rand. Conflictul dintre ratiune si simtire va exista mereu. Daca vreuna dintre ele era mai buna, ar fi anulat existenta celeilalte. Insa asa, ramane doar sa incerci sa le impaci pe amandoua. Voi scrie o postare unde voi incerca sa explic mai pe larg, sper sa intelegi atunci, acum nu prea am cum sa explic exact.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru comentariu :D
      Astept sa citesc postarea :*

      Ștergere
  3. te înţeleg perfect sunt şi eu trădată ,şi cel mai tare doare cînd nu depune nici un efort pentru aşi cere scuze ... am zis dacă ei nu-i pasă mie de ce sa-mi pese ? încă aştept !

    P.S - scrii frumos
    intră dacă ai plăcerea =)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc!Imi pare rau ca treci prin asta.. Voi intra si eu pe blogul tau,desigur :*

      Ștergere
  4. Nu te mai chinui singura.Unii oameni chiar nu merita nici sa ii privesti.In ziua de azi trebuie sa-ti pese doar de tine si de nimeni altcineva.Nu trebuie sa te atasezi de nimeni pentru ca la un moment dat o sa te raneasca cu totii.Trebuie sa fi singura ta prietena.Trebuie uiti si tu de lucrurile importante pentru altii asa cum ei uita de lucrurile importante pentru tine.Trebuie sa ranesti si tu ca sa nu fi considerata slaba.Asa e lumea asta.
    Chiar nu stiu de ce am scris toate astea.Poate e devina starea in care ma aflu si dezamagirea pe care mi-au provocat-o alti mie.Dar iti spun un singur lucru : NU regret nimic din ce am scris.Si inca consider ca am avut dreptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate..cred.Multumesc pentru comentariu :*

      Ștergere
    2. Nu ai pentru ce sa-mi multumesti.Sii..acum ca ma simt ma bine si mie mi se pare ca am cam exagerta putin :-j.Eee ce poate face tradarea din om!!

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..