miercuri, 29 februarie 2012

1 Martie.

  As vrea sa incep cu o urare.Va doresc tuturor o primavara superba,plina de impliniri si zambete.Adica un inceput de primavara mult mai bun decat cel pe care il simt eu..

  Azi nu imi merge deloc bine.Toata lumea este fericita,toti se agita,iar eu .. ma gandesc mereu la el. Stiu ca atitudinea mea indiferenta l-a facut sa se fereasca de mine (asa patesc cu aprape toti oamenii),dar nu este numai vina mea.Nu mi-am calcat singura sufletul in picioare.Sunt vinovata doar pentru ca am permis asta..
  Nu reusesc sa ma apopii de el.Si cum naiba sa reusesc sa ii arat cine sunt cu adevarat daca nu reusesc sa ma apropii de el?!As vrea sa glumesc,sa rad,sa fiu draguta.. dar tot ce pot scoate din gura este un "mhmm" acompaniat de un zambet trist.Am invatat de atatea ori ca fizicul nu prea conteaza (am prietene plinute si nu foarte dragute la infatisare care reusesc sa flirteze fara probleme,care au iubit si o viata superba) ci atitudinea.
  Oare daca imi schimb atitudinea se va schimba si el?

15 comentarii:

  1. O primavara frumoasa >:D<
    Nu stiu daca se va schimba dar poate va vrea sa stea mai mult cu tine daca te vede fericita:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar incearca,nu cred ca e asa de greu sa te apropii de el daca incepi sa-l cunosti cu adevarat.Cat despre dispozitie..si eu am fost foarte nefericita astazi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu stiu nimic despre el..el stie totul despre mine :( e complicat

      Ștergere
  3. O primăvară superbă îţi doresc!!
    Din punctul meu de vedere nu ar trebui să te schimbi pentru nimeni.Dar e viaţa ta şi faci ce vrei tu. :)
    Îţi doresc încă o dată : să ai o primăvară minunată!

    RăspundețiȘtergere
  4. Primavara renaste , shi tu trebuie sa renasti pune toate probleme intr-un coltisor si uita de ele incearca sa-ti faci cunostinte noi , sa incerci ceva nou cred ca iti trebuie schimbare vei gasi oameni care o sa te aprecieze cu adevarat . Nu te intoarce mereu in trecut sau la aceiasi dragoste . Dispozitzia trebuie sa ti-o faci tu (pune muzica care te inveseleste fa lucruri care te fac sa te simti bine ) problema e ca te-ai blocat in aceasta stare si nu vrei sa iesi ( am scris cam mult ). Iti doresc o primavara cit mai splendida shi fericire in suflet :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia aștept să te văd explodând de bucurie :)
    Nu va mai dura mult :)

    RăspundețiȘtergere
  6. o primavara frumoasa si tie , poate ca trebuie sa lasi lucrurile sa mearga de la sine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult >:D<
      Eii..e un mod de a privi lucrurile :D

      Ștergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..