sâmbătă, 31 decembrie 2011

Tipic mie..


 OFICIAL (pentru mine) ESTE CEL MAI PROST REVELION DE CARE AM AVUT PARTE.
Am fost la acei "prieteni",s-a spart grupul si am bagat o scuza.Tipic mie. Acum sunt acasa si plang de vreo jumatate de ora.Imi tot sun prietenii,dar nimeni nu imi raspunde.Aflu ca actuala cea mai buna prietena a mea a organizat o superpetrecere pe la spatele meu.De ce eu :( ?Ce am facut sa merit asta?De ce sunt mereu ciudata aia trista care nu reuseste sa se maturizeze,sa isi traiasca viata?Vreau un sfarsit.Vreau un sfarsit pentru povestea asta ACUM.

Am 16 ani si nu m-am sarutat inca cu nimeni pentru ca nu am simtit ca am gasit persoana potrivita - prietenele mele fac deja sex.Nu sunt o pitipoanca,mereu imi place sa ma machiez discret - prietenele mele se dau cu muuult fond de ten si tus si toate chestiile posibile.Am ochii negri si tristi.Nu stiu sa ma distrez.Am o viata plictisitoare.Sunt plictisitoare.In ultima vreme plang din orice,sunt tot mai deprimata.Imi este frica de caini dar si mai mult imi este frica de oameni. De parerile lor. Am trecut prin niste momente groaznice si acum m-am trezit fara nici un prieten. Am momente cand vreau sa mor. Ma gandesc insa la tatal meu - el chiar ma iubeste.Nu pot sa mor.Nu pot sa ii fac una ca asta desi ma intreb uneori daca mai bine plange acum sau ma vede pe mine toata viata cum plang si sufera fara sa verse lacrimi..

Ati vrut sa stiti cine sunt eu?
Asta sunt.Sunt FRAIERA.Sunt ciudata.Sunt .. eu.

P.S:Nu vreau sa va stric Revelionul sau sa interpretati gresit.. am vrut doar sa ma descarc, nu stiu ce sa mai fac.. cred ca o sa mananc niste ciocolata si ma uit la un film horror - poate gasesc un motiv sa plang.

9 comentarii:

  1. Nu,nu esti o fraiera!Si eu,la randul meu am avut un revelion oribil..deoarece toate pritenele mele isi bateau joc de mine pentru ca sunt micuta de inaltime,nu aveam tocuri ca si ele,si eu la randul meu eram machiata discret,si nici eu nu m-am sarutat!Stai linistita,asta nu inseamna ca esti o ciudata!Inseamna ca tu sti ce e aia simplitate,bun simt si mai ales sti ce inseamna sa fi discret.
    Stai linistita,cine rade la urma...rade mai bine!Nu uita chestia asta!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Cumva te inteleg sa stii..Pana anul trecut adica 2011 am gandit la fel,ca sunt o proasta,ca sunt plictisitoare,ca mi-am pierdut 18 ani din viata cu scoala si tot nu stiu nimic,ca nu am prieteni decat tocilari,ca parca toti au noroc doar eu nu...Dar stii ce...da mai dai dracu pe toti.Si ce daca nu te-ai sarutat pana la 16 ani?Eu am 18 si nu am murit..si nu o sa mori nici tu.E treaba lor ce fac cu corpul lor,mai tarziu o sa regrete.Tu trebuie sa fii impacata cu tine nu sa demonstrezi ceva cuiva.Ca nu o sa le pese oricum.Si eu mi-am petrecut revelionul absolut singura.Si sunt mai bine ca niciodata ca m-am trezit in patul meu si nu la vreo colega sau pe la nus ce rude.Iti urez un an nou fericit si tot ceea ce imi doresc si mie>:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. @Raisa multumesc
    @Lorena multumesc..nu e vorba de varsta doar ca unele persane ma fac sa masimt prost

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu ne are pregatit totul. In viata totul se plateste si daca nu poti sa astepti trebuie sa tragi cat mai mult.Nu trebuie sa ai incredere in prietene bune..te vor dezamagi mereu. Trebuie doar sa ai incredere in tine.Doar atat

    RăspundețiȘtergere
  5. Multe idei si in noul an! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. hey!!!! te rog, nu mai vorbi asa!
    nu esti fraiera!
    fraieri sunt "prietenii" tai care nu stiu ce persoana speciala au langa ei!
    nu trebuie sa iti pese de ceea ce fac ceilalti. nu trebuie sa asculti toate lucrurile pe care le spun altii despre tine! ce stiu ei despre tine?? nimic! daca te judeca, daca in public iti sunt prieteni, iar pe la spate te barfesc, sunt ipocriti. ei au de pierdut. nu tu!
    invidia! sa nu uiti! invidia ii face pe oameni rai.
    sa nu ai niciodata incredere in oameni!
    16 ani??? hey!! ai tot timpul din lume sa le faci pe toate. bucura-te de viata! peste cativa ani vei regreta daca nu o vei face!
    cu totii avem momente mai proaste. nici eu nu am avut un revelion fericit!
    lasa-i in urma pe cei ce nu stiu sa te aprecieze! mergi mai departe! arata-le ca poti si fara ei!
    si sunt sigura ca tatal tau nu e singura persoana care te iubeste. daca unii nu o spun asta nu inseamna ca nu tin la tine!
    hai! zambeste! daca stai sa te gandesti bine, ai mii de motive sa faci asta!
    take care!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Deea ai dreptate.Oricum eu am o problema cu increderea in mine..
    @Goda multumesc :D un an nou cat mai bun si tie!
    @Scriitor.a Multumesc mult pentru gandurile bune. Aseara am cam avut o "criza" daca pot spune asa.. oricum sunt multumita macar ca nu am stat cu ei toata seara.Acum zambesc pentru ca am un plan.Pentru prima data in viata asta am un plan :d .. ma schib si le arat ce au pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  8. hey!! asa te vreau!!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar m.a impresionat postarea . Am si eu momente din astea . Am tot 16 . Eu iti dau un sfat cautati alti prieteni . Incearca sa mai iesi pe afara intr.un parc pe undeva . da stiu ca lumea e rea si va comenta dar nu.i baga in seama . pastreazza.ti increderea in tine si cred ca va fii ok . :* Spor si sper sa aud ca esti bine . P.S : nici revelionul meu nu a fost mai bun .. :-s . poate dai un ochi si pe blog.ul meu :*

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..