duminică, 4 decembrie 2011

Orgoliul..



Pentru L.

Ce mai vrei?Aproape ma obisnuisem cu ideea ca s-a terminat.. Incercam sa te uit, sa accept ideea ca prietenia noastra a fost o inchipuire a mea.Si tu ma suni si strici totul.M-ai sunat fara un pretext,m-ai intrebat banalitati.. am vrut sa iti spun atatea, dar m-am abtinut. As vrea sa cred ca ai vrut sa iti ceri scuze,dar orgoliul nu te-a lasat.Si totusi,ai grija. Oamenii orgoliosi mereu pierd.Oamenii orgoliosi nu pot iubi in adevaratul sens al cuvantului,pentru ca in dragoste trebuie sa stii si sa lasi de la tine sau sa recunosti ca ai gresit. Oamenii orgoliosi nu pot avea prieteni pe viata.Trebuia sa stiu asta.Trebuia sa imi dau seama de lucrurile astea cu mult timp in urma.

As vrea sa te iert.Chiar daca nu o sa mai fie niciodata ca la inceput.Dar nu pot sa imi cer eu scuze pentru tine.  Arata-mi ca te-ai schimbat si suna-ma.Atunci sa ma suni.Nu acum.Acum doar ma chinui,ma amagesti si nu vreau sa imi mai pierd timpul degeaba.Mi-am promis mie ca nu voi mai trai printre iluzii.Si o sa imi tin aceasta promisiune.

"Cand orgoliul straluceste prea tare, orice intelepciune se intuneca"

6 comentarii:

  1. scrii frumos,ma bucur ca ti-am descoperit blogul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu totii ajungem intr-un moment de rascruce. Conteaza cum mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este .. sper sa pot sa merg mai departe :(

    RăspundețiȘtergere
  4. niciodata nu i-am putut intelege pe cei cu orgolii cat caru`... si m-am ferit,dar fix peste asta am si dat :-) next time be more careful.

    RăspundețiȘtergere
  5. mda,uneori sunt si eu orgolioasa dar sunt lucruri care conteaza mai mult si renunt la orgoliu :*

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..