vineri, 23 noiembrie 2012

Ce ne face sa zambim?


    Scriu acest mic articol pentru ca vreau sa imi respect o promisiune de care am cam uitat pentru ca am avut alte preocupari saptamana asta (teze, teze, teze..). Oricum, ar cam trebui sa vorbesc despre ceea ce mi-am propus..
    Pe toti ne fac sa zambesc diferite lucruri. Mie personal imi plac bancurile bune, glumele de calitate sau oamenii cu simtul umorului foarte dezvoltat. Uneori zambesc cand citesc articole dragute pe diferite bloguri sau cand ma uit la video-blogurile realizate de cei din Romania (ma relaxeaza si imi dau senzatia ca si romanii pot face ceva constructiv pe YouTube).
    Videoclipul de mai jos este facut de cativa baieti destul de amuzanti din orasul meu. Au reusit sa ma faca sa zambesc dupa ce l-am vizionat. Incearca sa faca niste tutoriale destul de scurte si putin cam.. hm, mai bine nu va spun. Va las pe voi sa vedeti.. uitati-va la videoclipul de mai jos numai daca vreti sa zambiti!

  
   P.S: Daca baietii fac 250 de vizualizari pana luni, primesc o surpriza din partea fratelui meu.. un desen, orice desen vreau eu :D promit sa il postez si pe blog in caz ca il conving sa mi-l faca, ca daca tot e profilul liceului la care a intrat sa nu lasam talenul sa se iroseasca nu.. ?!
   Deci daca vreti sa va mai faceti un prieten/cunostinta sa zambeasca nu ezitati sa il distribuiti.

   Sa aveti o seara linistita si vise asa cum va doriti! Va multumesc ca imi scrieti in continuare, va multumesc ca ma sustineti si ca imi trimiteti uneori mail-uri. Si sa nu uitam.. va iubesc pentru ca ma acceptati asa cum sunt! (imi doream de mult sa spun asta..).

   Anemona.

7 comentarii:

  1. Interesanta postarea ta..
    Stii ? Eu de cate ori uit sa zambesc o persoana speciala este acolo tot timpul sa-mi aminteasca.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) Mortali băieţii.Mă bucur că am ocazia să citesc o postare dspre zâmbete,oricum în ultima vreme am uitat să mai practic această artă.

    RăspundețiȘtergere

(..) si atunci am sters tot ce reusisem sa scriu, si am desenat doar o pereche de aripi sfasiate de dor..